'Πικρές' αλήθειες Καρανικόλα σε μια συνεδρίαση του Δημ Συμβουλίου, με 'κοκορομαχίες', ειρωνίες, προσβολές ακόμα και ύβρεις! Βίντεο

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 11:01
'Πικρές' αλήθειες Καρανικόλα σε μια συνεδρίαση του Δημ Συμβουλίου, με 'κοκορομαχίες', ειρωνίες, προσβολές ακόμα και ύβρεις! Βίντεο

Δύο φορές διεκόπη η συνεδρίαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Αποχώρησε η παράταξη Κουτσογιάννη και ο 'ανεξάρτητος' Γρηγ. Σαμαράς 

Με κοπή βασιλόπιτας την οποία ευλόγησε ο σεβ. μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων και με ευχές για το νέο έτος  ξεκίνησε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Νάουσας, η οποία όμως εξελίχτηκε σε μια από τις πιο θλιβερές και απογοητευτικές,  με ' κοκορομαχίες', αντεγκλήσεις, ειρωνίες προσβολές ακόμα και ύβρεις που οδήγησαν στο να διακοπεί δύο φορές για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με την παράταξη Κουτσογιάννη ν΄αποχωρεί, μαζί με τον Γρηγ. Σαμαρά, ο οποίος παρότι 'ανεξάρτητος' είχε καθήσει ανάμεσα στους συμβούλους του ΄Κοινού Τόπου'.

Ακόμα και ο ήρεμος δήμαρχος κ. Καρανικόλας εκνευρίστηκε από την όλη κατάσταση και σηκώθηκε διαμαρτυρόμενος αποχωρώντας προς στιγμήν από την αίθουσα για να επανέλθει και να πει σκληρές αλήθειες για τη λειτουργία του Δήμου και του Δημ. Συμβουλίου και να ασκήσει κριτική στην παράταξη Κουτσογιάννη κατηγορώντας την ότι δυναμιτίζει το κλίμα, ότι κάνει προσφυγές σε κάθε απόφαση του Δημ Συμβουλίου κ.λ.π.

Νωρίτερα είχε ενημερώσει για τους λόγους που δεν έχει έρθει ακόμα προς ψήφιση ο προϋπολογισμός του 2020, λέγοντας ότι το Δεκέμβριο διαπιστώθηκε πως υπήρχε μεγάλο άνοιγμα ύψους 1 εκ. ευρώ στον προϋπολισμό του 2019 που έγινε επί Κουτσογιάννη και για να ισοσκελιστεί πρέπει να παρθεί δάνειο από τράπεζα ή από το Τ.Π.Δ . Μέχρι τότε, χωρίς προϋπολογισμό του 2020 δεν μπορεί να γίνει κανένα έργο(π.χ. ανάπλαση Μ. Αλεξάνδρου ), καμμία πληρωμή  και καμμία δαπάνη, γι αυτό και έγινε επαίτης σε διάφορα υπουργεία για να βρει χρήματα για το καρναβάλι μας! 

Ο δε αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων κ. Τσουβάρας, είχε πει ότι δεν βρέθηκαν οι μελέτες οι οποίες είχαν ανατεθεί και πληρωθεί επί θητείας Κουτσογιάννη, ότι όλοι οι φάκελοι ήταν άδειοι και δεν υπάρχε τίτποτα για το έργο των υδροηλεκτρικών το οποίο παρουσίαζε ο πρώην δήμαρχος από την Κϊνα μέχρι τις Βρυξέλλες. 

'Συνεχίζεις να λες ψέματα' του είπε ο κ. Κουτσογιάννης με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα πνεύματα και να διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους που δεν τιμούν κανέναν!

Αναλυτικά στη "Φωνή". 

 

Share |