Πήγε να πάρει επίδομα 1.700 δολαρίων και βρήκε 8,2 εκατ. στον λογαριασμό του Δεν πίστευε στα μάτια του αλλά η χαρά του δεν κράτησε πολύ

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020 12:51
Πήγε να πάρει επίδομα 1.700 δολαρίων και βρήκε 8,2 εκατ. στον λογαριασμό του Δεν πίστευε στα μάτια του αλλά η χαρά του δεν κράτησε πολύ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε έναν άνδρα στην Ιντιάνα των ΗΠΑ  όταν πήγε στην τράπεζα για να πάρει ένα επίδομα 1.700 δολαρίων.

Αντ' αυτού βρήκε στον λογαριασμό του κατατεθειμένα κάποια απροσδόκητα κέρδη και συγκεκριμένα περισσότερα από 8 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο Charles Calvin, εθελοντής πυροσβέστης, ανέφερε ότι ανακάλυψε την έκπληξη των 8,2 εκατ. δολαρίων όταν πήγε στο ΑΤΜ την περασμένη Παρασκευή για να κάνει ανάληψη μετρητών.

«Πήγα στο ATM και μόλις σήκωσα 200 δολάρια από τον λογαριασμό μου, κοίταξα το διαθέσιμο υπόλοιπο» είπε. «Και ο λογαριασμός μου είχε 8,2 εκατομμύρια».

Σοκαρισμένος, ο Calvin έβαλε ξανά την κάρτα του και είδε το ίδιο ποσό.

«Έβαλα την κάρτα μου ξανά και ξανά. Ήμουν "Δικέ μου τι συμβαίνει;"» είπε.

Όταν τηλεφώνησε στην τράπεζα τη Δευτέρα, του είπαν ότι τα εκατομμύρια δεν ήταν πλέον στον λογαριασμό του, υπήρχε όμως το επίδομα των 1.700 δολαρίων.

«Είναι λίγο άσχημο» είπε. «Από εκατομμυριούχος που γίνεσαι σε δευτερόλεπτα, ξανά ταπί».

Ο Calvin αναρωτιέται αν το σύντομο δώρο ήταν λάθος της τράπεζας ή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

«Σε κάνει να αναλογίζεσαι τι συμβαίνει» είπε. «Αν είναι λάθος υπαλλήλου ή όχι, σε κάθε περίπτωση πρέπει να το εξετάσουν προσεκτικά».