Πανημαθιώτικο Συλλαλητήριο με σύνθημα “Η Mακεδονία είναι μόνο Ελληνική”

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 08:59
Πανημαθιώτικο Συλλαλητήριο με σύνθημα “Η  Mακεδονία  είναι μόνο Ελληνική”

Σήμερα Δευτέρα στις 7.30μ.μ.

Με κεντρικό σύνθημα «Η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική», πολιτιστικοί σύλλογοι και κοινωνικοί φορείς του Νομού μας, διοργανώνουν συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας, τη Δευτέρα στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία στη Βεργίνα.
Η οργανωτική επιτροπή καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν και να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στα σχέδια της κυβέρνησης και στη συμφωνία της ονομασίας της FYROM ως «Βόρεια Μακεδονία».

Δωρεάν μεταφορά από το Υπεραστικό
ΚΤΕΛ και Αστικά Βέροιας και Νάουσας
Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ημαθίας και αστικά Βέροιας και Νάουσας σε μια εξαιρετικά σημαντική κίνηση προσφοράς στη διοργάνωση του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, τη Δευτέρα, θέτουν στη διάθεση του κοινού, λεωφορεία για δωρεάν μετάβαση και επιστροφή.
Η Οργανωτική Επιτροπή του συλλαλητηρίου επισκέφθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής το γραφείο διοίκησης του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ημακθίας, όπου ήταν παρόντες ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, Αναστάσιος Συμεωνίδης και μαζί του το Δ.Σ και οι πρόεδροι των Αστικών Βέροιας και Νάουσας, Παύλος Παυλίδης και Ηλίας Ορδουλίδης, αντίστοιχα και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τεληγιαννίδης. Από τους προέδρους έγινε αμέσως δεκτό το αίτημα της οργανωτικής επιτροπής. Ετσι όσοι θα λάβουν μέρος στο συλλαητήριο θα μετακινηθούν και θα επιστρέψουν δωρεάν με τα λεωφορεία.
Από τη Νάουσα θα αναχωρήσουν λεωφορεία στις 6 μ.μ. από την κεντρική πύλη του πάρκου. Δηλώσεις συμετοχής στον κ. Κώστα Παραστατίδη, τηλ. 6977273414.
Επίσης θα υπάρχει λεωφορείο στο κτίριο της Ευξείνου Λέσχη Νάουσας. Πληροφορίες και δηλώσεις στον πρόεδρο κ. Φώτη Φανιάδη τηλ. 6972020962.
Και ένα λεωφορείο στο Ροδοχώρι με ώρα αναχώρησης 5 μμ. από την κεντρική πλατεία και θα περάσει και από την κεντρική πλατεία Γιαννακοχωρίου. Οσοι επιθυμούν να εγγραφούν να επικοινωνούν επίσης με τον κ. Φώτη Φανιάδη. Η μεταφορά είναι ΔΩΡΕΑΝ προσφορά των ΚΤΕΛ και Αστικών Ημαθίας.

Share |

Σχόλια χρηστών

Δεν υπάρχουν σχόλια. Συνδεθείτε για να σχολιάσετε το άρθρο.