Πανηγυρικά ξεκίνησε η εμποροπανήγυρη στον Κοπανό με αγιασμό, χαιρετσμούς, πυροτεχνήματα και μουσική βραδιά.!Βίντεο

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 11:59
Πανηγυρικά ξεκίνησε  η εμποροπανήγυρη στον Κοπανό με αγιασμό, χαιρετσμούς, πυροτεχνήματα και μουσική βραδιά.!Βίντεο

Παρουσία πλήθους κόσμου και πωλητών  ξεκίνησε η 10η Εμποροπανήγυρη Κοπανού Νάουσας, χθες (Τετάρτη) το βράδυ  στην κεντρική πλατεία της τοπικής κοινότητας.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν από πλευράς επισήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος  κ. Νίκος Κουτσογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Νάουσας, κα Άννα Ασλανίδου, κα Άννα Βασιλειάδου, κα Βίκυ Δανιηλίδου, κ. Στέλιος Δάγγας, κ. Θεόδωρος Δολδούρης, κα Ία Χατζηιωαννίδου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Ν. Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κοπανού και 'οικοδεσπότης' κ. Βασίλης Χαβιαρόπουλος, η πρώην αντιδήμαρχος κα Δώρα Μπαλτατζίδου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, με "ψυχή" και τον κ. Χρήστο Στογιάννη, ο οποίος και προλόγισε.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος  τόνισε τα εξής : «Αυτόν τον θεσμό τον ξεκινήσαμε μαζί με τον Χρήστο Στογιάννη πριν από 10 χρόνια, είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίστηκε και που σήμερα κάνουμε ένα ακόμη πιο δυνατό ξεκίνημα, για να καθιερωθεί στη συνείδηση των ανθρώπων του Δήμου μας και όχι μόνο, ως μια Εμποροπανήγυρη η οποία θα αποτελεί θεσμό όχι μόνο για τους επαγγελματίες αλλά και για τους δημότες. Θέλω να ευχαριστήσω την Άννα Βασιλειάδου, τον Χρήστο Στογιάννη, τον Βασίλη Χαβιαρόπουλο, τον Τάσο Κωστόπουλο, οι οποίοι δουλέψανε όλοι νυχθημερόν για να βγει όλο αυτό το θετικό αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια, μετά τον αγιασμό ο κόσμος διασκέδασε με μια βραδιά ελληνικής μουσικής με τους Χρήστο Λένο (μπουζούκι-φωνή), Μάκη Σιταρίδη (κιθάρα-φωνή), Φαίη Σιαμίδου (φωνή), Παναγιώτη Καλλιωτάκη (πλήκτρα), Κωνσταντίνο Κοντοκοτσάκο (τύμπανα).

Σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 20.30, σειρά έχουν Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Νάουσας σε μια Λαογραφική βραδιά με τη συμμετοχή του Ομίλου Περιβάλλοντος και Πολιτισμού "Αράπιτσα", του "Πυρσού" Νάουσας, της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Επισκοπής, της "Αγίας Μαύρας" Μονοσπίτων, του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας και της Ευξείνου Λέσχης Μαρίνας "Η Ρωμανία".

Περισσότερα στη "Φωνή"