Πανελληνιονίκης ο Βασίλης Καισαρίδης του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 12:07
Πανελληνιονίκης ο Βασίλης Καισαρίδης του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία και πολλούς αθλητές από όλη την χώρα διεξήχθη στην Αθήνα το τριήμερο 19,20 και 21 Απριλίου το 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος. 

 Από τον Α.Σ.Π.Τ. Νάουσας "ΚΈΝΤΑΥΡΟ" αγωνίστηκε ο Βασίλης Καισαρίδης που είχε μια καταπληκτική παρουσία στο πρωτάθλημα ,νικώντας σε όλους τους αγώνες της κατηγορίας του κέρδισε επάξια την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο. 
Στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και στο "ορθοστάδην Παγκράτιο" (πυγμές και λακτίσματα) όσο και στο "κάτω Παγκρατίο" ( πτώσεις, συγκρατήσεις και πάλη εδάφους) μια και στον " ΑΓΩΝ " συνδιάζονται όλα,  το πάθος του και η πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση του έδωσαν το προβάδισμα. 
Με τη νίκη του και την πρώτη θέση στην κατηγορία του μπαίνει στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ  και κερδίζει την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος που θα γίνει τον Οκτώβριο του 2024 στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας.
 Το Παγκρατίο είναι αναγνωρισμένο άθλημα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και μοριοδοτείται . Αρκετές χώρες στο εξωτερικό το καλλιεργούν. Για πολλούς είναι η πρώτη πολεμική τέχνη που εμφανίστηκε στην ανθρωπότητα.
 Το Δ.Σ και οι προπονητές  συγχαίρουν τον Βασίλη.