ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ Η ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΘΟΕΡΓΟ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 12:08
ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ Η ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΘΟΕΡΓΟ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ

Τιμήθηκαν η τέως πρόεδρος κα Ευδοξία Μπέρσου και η τέως Αντιπρόεδρος κα Μαρούλα Ιωσηφίδου

Αλλη μια επιτυχημένη φιλανθρωπική εκδήλωση  διοργάνωσε χθες το βράδυ στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο της πόλης μας η Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών Νάουσας, στην προσπάθειά της να στηρίξει και να ενισχύσει τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, των φοιτητών μας.

Πριν την έναρξη τιμήθηκαν η τέως πρόεδρος κα Ευδοξία Μπέρσου και η τέως Αντιπρόεδρος κα Μαρούλα Ιωσηφίδου για τη μεγάλη τους προσφορά στο σύλλογο, αλλά και στα κοινά της Νάουσας.

Τον κόσμο καλωσόρισε η νέα πρόεδρος κα Βίκυ Σμυρλή-Δεληχρήστου και αναφέρθηκε στην πλούσια δράση του συλλόγου και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει το φιλανθρωπικό του έργο. Επίσης χαιρέτησαν οι Βουλευτές Τσαβδαρίδης, Μπαρτζώκας, ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Ιωακείμ και η αντιδήμαρχος κα. Μπαλτατζίδου.

Ο κόσμος στη συνέχεια απόλαυσε και καταχειροκρότησε την Παιδική-Νεανική χορωδία και η ορχήστρα εγχόρδων του Ωδείου της Ι.M υπό τη διεύθυνση, της Χορωδίας από την κα Μαρία Πέτκου και της Ορχήστρας εγχόρδων από την κα Μαρίνα Γκοργκάτσε. Την Παιδική Χορωδία «Canto A Tempo», τη Σχολή Χορού Body Control και την Εύξεινο Λέσχη Νάουσας. 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στη Φωνή Ναούσης.