Οι τυχεροί των δύο διπλών εισιτηρίων για την παράσταση 'Ο Αλαντίν και το μαγικό Λυχνάρι΄

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 21:56
Οι τυχεροί των δύο διπλών εισιτηρίων για την παράσταση 'Ο Αλαντίν και το μαγικό Λυχνάρι΄

Όι τυχεροί της παράστασης ΄Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι΄που θα ανέβει αύριο στις 11 π.μ. στο δημοτικό θέατρο Νάουσας από την Παιδική Σκηνή του 'Γιάννη Χριστόπουλου' είναι η Ελένη Φανιάδου και η Λίτσα Παπαδοπούλου. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.  

Λίγα λόγια για την αυριανή ωραία παράσταση

Η Παιδική Σκηνή του 'Γιάννη Χριστόπουλου', με την πολυετή πείρα των 15 χρόνων, στο χώρο του παιδικού θεάματος, παρουσιάζει για τη χειμερινή σεζόν 2019-2020, τη Θεατρική Παράσταση ο “Αλαντίν και το Μαγικό Λυχνάρι”. 

Στην πόλη μας θα δοθεί μια παράσταση το Σάββατο στις 11 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο.  Προπώληση εισιτηρίων προς 8 ευρώ στο “café Home”και 10 ευρώ στην είσοδο του θεάτρου. Ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ.

Κάνει το κλασικό ανατολίτικο παραμύθι της Χαλιμάς, να μας ταξιδεύει στην ονειρική Βαγδάτη.

 Ένας μοχθηρός Μάγος και ένα Μαγικό Λυχνάρι, μπλέκουν σε μία περιπέτεια με πολύ γέλιο και φαντασία, ένα κλασικό διαχρονικό έργο που μιλά για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και τη δύναμη της ΦΙΛΙΑΣ!

 Μια παράσταση με αξιόλογες παρουσίες όπως αυτή του αγαπημένου μας ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ, 

που μέσα απ’ την μουσική του μας ταξιδεύει στην μαγευτική ΑΝΑΤΟΛΗ! 

Έτσι λοιπόν αυτή τη μοναδική παράσταση με 

ΜΟΥΣΙΚΗ - ΧΟΡΟ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ & ΘΕΑΜΑ

θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι 

 

Το κείμενο & η εφευρετική σκηνοθεσία είναι του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗ, με πολύ αξιόλογη πορεία στα μεγάλα ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΘΕΑΤΡΑ και πολύ καλός γνώστης του θεάτρου για παιδιά.

  Ο Θίασος χορεύει στα βήματα του πολλά υποσχόμενου  ΙΑΣΟΝΑ ΜΑΝΔΗΛΑ που έχει διδάξει και την κινησιολογία, ενώ τα εντυπωσιακά κοστούμια  είναι  της ΣΥΛΙΑΣ ΔΕΜΙΡΗ η οποία έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου.

Τα σκηνικό κατασκεύασε ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ενώ οι φωτισμοί του ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΖΑΙΟΥ κάνουν την παράσταση μοναδική.

 

 Επι σκηνής πρωταγωνιστούν 6 επαγγελματίες ηθοποιοί από το θέατρο και την τηλεόραση: Σταύρος Μαυρίδης, Πάνος Κούλης, Θαλής Πολίτης, Μαρίνα Μπασέτα, Παναγιώτης Κατσίκης, Σωτήρης Κηπουρός.

 

Share |