Ωδείο Αριστοτέλης Νάουσας: Δωρεάν γνωριμία των μουσικών οργάνων

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 09:29
Ωδείο Αριστοτέλης Νάουσας: Δωρεάν γνωριμία των μουσικών οργάνων

Το Ωδείο Αριστοτέλης Νάουσας με την υποστήριξη του διδακτικού του προσωπικού, προσφέρει για άλλη μία χρονιά μια πρώτη δωρεάν γνωριμία των εξής οργάνων: πιάνο, βιολί, κλασική κιθάρα, κλαρινέτο, τρομπέτα, σαξόφωνο, φυσαρμόνικα, φλογέρα, ακορντεόν, αρμόνιο, μονωδία, σύγχρονο τραγούδι, ηλεκτρική κιθάρα, ρυθμική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο, ντραμς, κρουστά, μπουζούκι, μπαγλαμά και τζουρά.


Δικαίωμα συμμετοχής στο δωρεάν αυτό πρόγραμμα έχουν όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με το μουσικό όργανο της αρεσκείας τους ανεξαρτήτου ηλικίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν όσα δωρεάν μαθήματα σε όργανα επιλογής τους κρίνουν σκόπιμο, με δυνατότητα μεταπήδησης σε κάποιο άλλο όργανο ώστε στη συνέχεια εφόσον το επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο όργανο της αρεσκείας τους.


Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται έως 15 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες για τα δωρεάν μαθήματα του ωδείου και τα υπόλοιπα προσφερόμενα τμήματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα:
2332021851
6972990320 (Παναγιώτης Παπαδόπουλος)
 στα γραφεία του Ωδείου Αριστοτέλης Νάουσας (Επ.Γκαρνέτα 23)