ο Ναουσαίος τερματοφύλακας μας Θάνος Μπουμπουλέντρας στο Παγκόσμιο Πρωταθλήμα Beach Handball με την εθνική μας

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 17:56
ο Ναουσαίος τερματοφύλακας μας Θάνος Μπουμπουλέντρας στο Παγκόσμιο Πρωταθλήμα Beach Handball με την εθνική μας
Σε λίγες μέρες η πατρίδα μας φιλοξενεί τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball Ανδρών - Γυναικών και Νέων- Νεανίδων στο Ηράκλειο της Κρήτης, με συμμετοχές 64 χωρών!
Η Νάουσα και ο "Ζαφειράκης" θα είναι εκεί, καθώς μέλος της εθνικής ομάδας Ανδρών είναι ο Ναουσαίος τερματοφύλακας μας Θάνος Μπουμπουλέντρας!
Ο Θάνος έκανε τις εξής δηλώσεις στην σελίδα μας:
"Μετά απο μια δύσκολη προετοιμασία, έχουμε μπει στο τελευταίο στάδιο προπονήσεων πριν την έναρξη της διοργάνωσης. Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα ωραίο κλίμα μεταξύ μας, τόσο μεταξύ των αθλητών, όσο και με τους προπονητές μας, κάτι που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Η διοργάνωση των παγκοσμίων πρωταθλημάτων Beach Handball "Heraklion 2022" είναι ξεχωριστή συγκυρία για τη χώρα μας! Οι παραπάνω από 2000 συμμετέχοντες, οι 64 διαφορετικές χώρες που συμμετέχουν, καθώς και οι υψηλές προδιαγραφές της διοργάνωσης είμαι σίγουρος πως θα μας προσφέρουν μοναδικές στιγμές!"
Η εθνική μας ομάδα στη φάση των ομίλων θα αντιμετωπίσει τις ομάδες των ΗΠΑ, της Αργεντινής και του Πουέρτο Ρίκο.
Καλή επιτυχία Ελλάδα! Καλή επιτυχία Θάνο! Καλή επιτυχία στην διοργάνωση International Handball Federation - IHF Hellenic Handball Federation - ΟΧΕ !