Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης στο Γηροκομείο και στη Θρακική Εστία της Βέροιας

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 12:53
Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης στο Γηροκομείο και στη Θρακική Εστία της Βέροιας

Το «παρών» στην κοπή της Βασιλόπιτας του Γηροκομείου της Βέροιας έδωσε ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης χθες Κυριακή 19 Ιανουαρίου.

Στον χαιρετισμό του υπογράμμισε την άοκνη και καθημερινή η προσπάθεια της Διοίκησης και του προσωπικού του Γηροκομείου να κρατήσει σε υψηλό επίπεδο τις παροχές φροντίδας στους φιλοξενούμενους ηλικιωμένους, δίνοντας θερμά συγχαρητήρια και ειλικρινείς ευχές για το νέο έτος.

Τόνισε δε ότι ως βουλευτής αλλά κυρίως ως ενεργός πολίτης έχει ακέραια την ευθύνη να βοηθά με όλες του τις δυνάμεις το έργο που επιτελεί το Γηροκομείο, έργο το οποίο χαρακτήρισε «θεάρεστο και αποτελεσματικότατο» παρά τα πενιχρά έσοδα και μέσα που διαθέτει για να υλοποιήσει τους σκοπούς του.

Επισήμανε δε ότι η ΝΔ και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευθεί ότι θα εφαρμόσει μία ολοκληρωμένη πολιτική για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας σχεδιάζοντας και υλοποιώντας μια εθνική στρατηγική για την τρίτη ηλικία.

Μία στρατηγική που, όπως ανέφερε, θέτει ως κυρίαρχο στόχο να βοηθήσει τους ηλικιωμένους μας, αντί να αισθάνονται απόκληροι και απόμαχοι της ζωής, να αντιμετωπίζονται με προσοχή, δοτικότητα και αξιοπρέπεια, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, γεωγραφικής περιοχής ή οικογενειακού πλαισίου.

Νωρίτερα, ο κ. Τσαβδαρίδης παρέστη στην κοπή της Βασιλόπιτας της Θρακικής Εστίας της Βέροιας όπου, μαζί με τις ευχές του για καλή και δημιουργική νέα χρονιά, υπογράμμισε ότι αξίζει να είμαστε πάντα δίπλα στους ανθρώπους που τιμούν και αναδεικνύουν την παράδοση.

Χαρακτηριστικά ανέφερε «αξίζει να στηρίζουμε διαρκώς αυτούς που κρατούν ζωντανές τις ρίζες της ιδιαίτερης πατρίδας τους, που μέσα τον χρόνο αποκαλύπτουν στις νέες γενιές και στη συλλογική μνήμη, τα ήθη, τα έθιμα, τον τροπό σκέψης και ζωής της Θράκης, όπως αυτά μεταλαμπαδεύτηκαν και διατηρήθηκαν στη Βέροια και στην Ημαθία μας.»