Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης στη Διαρκή Επιτροπή των Κοινωνικών Υποθέσεων

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 09:10
Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης στη Διαρκή Επιτροπή των Κοινωνικών Υποθέσεων

Νέες ευθύνες, νέες υποχρεώσεις αλλά κυρίως ένας ακόμη δίαυλος για να συνεισφέρω στην παραγωγή γόνιμου νομοθετικού έργου για τη χώρα ύστερα και από την τοποθέτησή μου από τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα σε μία ακόμη Διαρκή Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, αυτή των Κοινωνικών Υποθέσεων.

Παράλληλα όμως, ένα ακόμη σημαντικό Βήμα δίνεται στην Ημαθία μας προκειμένου να αναδειχθούν οι μεγάλες ανάγκες της στα κρίσιμα θέματα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αλλά και του Υπουργείου Υγείας.

Η συμμετοχή μου σε μία ακόμη Διαρκή Επιτροπή μαζί με αυτή των Οικονομικών Υποθέσεων αλλά και η συμμετοχή μου στην Ειδική Διαρκή Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και ως Προέδρου στην Ειδική Διαρκή Επιτροπή του απολογισμού και του γενικού ισολογισμού του Κράτους και ελέγχου της εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Κράτους είναι για μένα μεγάλη χαρά.

Γιατί με τον τρόπο αυτό, θα μπορεί η δική σας φωνή, η φωνή των Ημαθιωτών να ακούγεται ακόμη περισσότερο στον ναό της Δημοκρατίας μας και να διεκδικούνται λύσεις ουσιαστικές αλλά και υπεύθυνες.

 

Share |