Ο Γιώργος Καισαρίδης στην 'Πρώτη Συνάντηση Ορεινής Ποδηλασίας'
Με σημείο εκκίνησης το Ορειβατικό καταφύγιο Λαγομάνα του ΕΟΣ Κοζάνης, κοντά στο χωριό Καταφύγι στα Πιέρια έγινε το Σαββατοκύριακο η "Πρώτη Συνάντηση Ορεινής Ποδηλασίας ".
Πήραν μέρος αρκετοί ποδηλάτες από διάφορες περιοχές, κάνοντας διαδρομές σε δασοσκεπή μονοπάτια από ψηλά μέχρι το Βελβεντό αλλά και κορφές με υπέροχη θέα στην τεχνιτή λίμνη του Πολυφύτου. Την Κυριακή το πρωί ξεκίνησαν ταυτόχρονα δύο γκρουπ, ένα για κατάβαση και ένα με προορισμό την ψηλότερη κορυφή των Πιερίων το "Φλάμπουρο".
Από την πόλη της Νάουσας πήρε μέρος ο Γιώργος Καισαρίδης με το δεύτερο γκρουπ, κάνοντας μία διαδρομή 32 χιλιομέτρων που ξεκίνησε στα 1377 μέτρα, πέρασε από το Καταφύγι, συνέχισε μέχρι το καταφύγιο του ΣΕΟ Κοζάνης στα 1945 μέτρα στην θέση "Μπάρα" και ανέβηκε μέχρι τα 2188 μέτρα στην ψηλότερη κορυφή των Πιερίων το "Φλάμπουρο".
Η διαδρομή διέσχισε δάση Πεύκης, αλπικά λιβάδια και κατέληξε ψηλά σε έναν αυχένα πριν την κορυφή με θέα 360®. Βλέποντας από τον Όλυμπο μέχρι και τον Μπούρινο. Είχε 860 μέτρα θετική υψομετρική διαφορά.
Με το τέλος της διαδρομής ακολούθησε αποθεραπεία στο Φαράγγι του Σκεπασμένου στο Βελβεντό.
