Ο Φασισμός Θυσιάζει, Ο Καπιταλισμός ''Φονεύει'' και Αντίστροφα. Χάθηκε άδικα και το τρίτο μέλος του Grup Yorum, İbrahim G ö k ç e k !

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020 17:54
Ο Φασισμός Θυσιάζει, Ο Καπιταλισμός ''Φονεύει'' και Αντίστροφα. Χάθηκε άδικα και το τρίτο μέλος του Grup Yorum, İbrahim G ö k ç e k !

Του Ηλία Τσέχου  

Χάθηκε άδικα, απάνθρωπα, φασιστικά, αντιδημοκρατικά, τετελεσμένα, σε ηλικία 40 ετών ο κιθαρίστας του τουρκικού Ηρωικού και Δικαιωμένου Συγκροτήματος Grup Yorum.

Νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο από 5 Μάη, άντεξε δυο ημέρες και αποχαιρέτισε, μετά από 323 μέρες απεργίας πείνας, τα ψίχουλα της Τούρκικης ''Μαύρης '' Κυβέρνησης της Τουρκίας, το αίσχος των Κρατών Ανατολής και Δύσης, τιμώντας, ο εκλιπών, το λόγο με εκατομμύρια πράξεις!
 

 

''Μου πήραν την μπάσο κιθάρα. Έτσι, έκανα το σώμα μου όργανο, απεργώντας και πεθαίνοντας'', δήλωναν οι τελευταίες ανάσες του Ibrahim G o k c e k και σπάγαν όλες οι μπάσο κιθάρες του Κόσμου, βούρκωναν όλες οι Παραδοσιακές Μουσικές των χωρών και Μαύριζαν οι Καπιταλιστικές Σκυταλοδρομίες
 

Τρεις Θυσίες στα Ιδανικά, στον Άνθρωπο, στον Πολιτισμό, Με τον πιο σκληρό, πικρό, πονεμένο, γενναίο αγώνα, την Απεργία Πείνας!!!

Η Helin Bölek 288 ημερών και 28 ετών, ο Mustafa Koçak 297 ημερών και 27 ετών, İbrahim Gökçek 323 ημερών και 40 ετών!
 

...

 

ΤΑ ''ΠΥΡΙΝΙΚΑ'' ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;

- Τέλος επιδρομών της αστυνομίας κατά του Πολιτιστικού Κέντρου '' Ιντιλ''
- Διαγραφή των μελών του Grup Yorum από τον κατάλογο των καταζητούμενων
- Άρση απαγόρευσης συναυλιών του Grup Yorum
- Παύση κατηγοριών κατά των μελών του Grup Yorum
- Α π ε λ ε υ θ έ ρ ω σ η όλων των μελών του Grup Yorum

- Μια δίκαιη δίκη...
 
 

 

Εντάξει Φασισμέ; Ευτυχής Δολοφόνος των Helin Bölek + , Mustafa Koçak +, İbrahim Gökçek +, του Grup Yorum; Παλικαράς; Θανατερός σκουλήκι; Ρημαγμένα αύριο;
Αχ! Ωχ! Έτσι!!! Τόσες θυσίες Ibrahim Gokcek, Mustafa Koçak , Helin Bölek, Free Grup Yorum, Λαέ της Τουρκίας, Λαέ όλου του αυριανού κόσμου, για τα απλούστερα ανθρώπινα αγαθά... Νικώντας σαπίλα, μαυρίλα, αμορφωσιά, τους ηλίθιους ''ισχυρούς'', τις ντροπές των ''συνόρων'', της Γλώσσας που κόπηκε να ομιλεί και να πράττει αθωώνοντας!

Χαίρε İbrahim Gökçek, Ήρωα Αγωνιστή, Κιθαρίστα Όλης της Γης, Καλό Κατευόδιο... Δεν είναι εύκολο για μας, μα συνεχίζουμε το Αγώνα σου, πολιτικά, κοινωνικά, πολιτισμικά, κρούοντας χορδές, συνάδοντας και χορεύοντας δίκαια με τη ζωή.-