Ο ΕΟΣ Νάουσας στην κορυφή της βαθμολογία του Κυπέλλου Ελλάδας

Τρίτη 26 Απριλίου 2022 09:05
Ο ΕΟΣ Νάουσας στην κορυφή  της βαθμολογία του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο ΕΟΣ Νάουσας κατέκτησε την πρώτη θέση στην βαθμολογία του Κυπέλλου Ελλάδας, στα βόρεια αθλήματα της χιονοδρομίας, με 576 βαθμούς στο σύνολο. Την τριάδα της κορυφής για την περίοδο 2021-2022 συμπλήρωσαν ο ΕΟΣ Μετσόβου και ο ΑΟ Φλώρινας, με 502 και 481 βαθμούς αντίστοιχα.

Η πρώτη Νάουσα είχε την καλύτερη συγκομιδή βαθμών στις κορασίδες (288β.), και στις γυναίκες (118), ενώ το Μέτσοβο είχε την καλύτερη συγκομιδή στους άνδρες (194) και τους παμπαίδες (149) και ο ΑΟ Φλώρινας στους παίδες (193) και τις κορασίδες (107β.).

Ο Νικόλαος Τσουρέκας ολοκλήρωσε την χρονιά στην κορυφή της βαθμολογίας, στο Κύπελλο Ελλάδας, στα βόρεια αθλήματα της χιονοδρομίας, με 65β. Τον 23χρονο αθλητή του ΕΟΣ Μετσόβου ακολούθησαν ο Κωνσταντίνος Μέτσιος –επίσης του Μετσόβου- με 47β. και στην τρίτη θέση ο Γεώργιος Αναστασιάδης (ΝΑΟ) με τον Δημήτρη Βεληβάση (ΜΕΤ) με 36 βαθμούς και οι δύο.   

Την πρώτη θέση στους παίδες την κατέκτησε ο Ευάγγελος Αθανασίου του ΑΟ Φλώρινας και στους παμπαίδες ο Βασίλειος Τσουρέκας του ΕΟΣ Μετσόβου.

Στις βαθμολογίες συλλόγων ο ΕΟΣ Μετσόβου πήρε τις πρωτιές σε Άνδρες και Παμπαίδες και ο ΑΟ Φλώρινας στους Παίδες.   

Η Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου ολοκλήρωσε την χρονιά στην κορυφή της βαθμολογίας, στο Κύπελλο Ελλάδας, στα βόρεια αθλήματα της χιονοδρομίας, με 75β. Την 20χρονή πρωταθλήτρια του ΕΟΣ Δράμας ακολούθησαν δύο αθλήτριες τοου ΕΟΣ Νάουσας η Μαρία Ντάνου η Δήμητρα-Μαρία Τσιάρκα που ισοβάθμησαν στην δεύτερη θέση με 52 βαθμούς.

Την πρώτη θέση στις κορασίδες την κατέκτησε η Γεωργία Τσιάρκα του ΕΟΣ Νάουσας και στις παγκορασίδες η Κλεονίκη Αναστασιάδου του ΑΟ Φλώρινας.

Στις βαθμολογίες συλλόγων ο ΕΟΣ Νάουσας πήρε τις πρωτιές σε Γυναίκες και Κορασίδες και ο ΕΟΣ Μετσόβου στις Παγκορασίδες.