‘ΝΗΣΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ’: Διαψεύδουμε τα περί φιλοξενίας μεταναστών στο ξενοδοχείο μας

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 18:32
‘ΝΗΣΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ’: Διαψεύδουμε τα περί φιλοξενίας μεταναστών στο ξενοδοχείο μας

 Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε τη Δευτέρα το βράδυ μετά και από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μας και ο δήμαρχος Νάουσας ότι κυκλοφόρησε ράδιο αρβύλα πως δήθεν φιλοξενούμε 100 μετανάστες.

Επειδή κάποιοι έγραψαν ασυναρτησίες εις βάρος μας και θα βρεθούν ενώπον του νόμου,  διευκρινίζουμε τα εξής:

- Ουδέποτε κάναμε αίτημα, ούτε μας ενδιέφερε ποτέ.

- Δεν είναι καν στα σχέδιά μας, όχι επειδή είμαστε απάνθρωποι ούτε και ρατσιστές, αλλά γιατί πάνω σ΄αυτούς τους ανθρώπους παίζονται πολλά λεφτά απο ΜΚΟ κτλ κάτι που μας βρίσκει αντίθετους.

- Εχουμε μόνο 11 δωμάτια και μπορούμε να έχουμε όχι πάνω απο 30 άτομα, επομένως τα 2 λεωφορεία με τους 100 μετανάστες που θα χωρούσαν;

- Το ξενοδοχείο μας δεν λειτουργεί κάθε μέρα, παρά μόνο γιορτές, αργίες και καλοκαίρια.

- Οι ΜΚΟ ψάχνουν αυτόνομα μεγάλα ξενοδοχεία που να ειναι μόνα τους και όχι να συνορεύουν με άλλες επιχειρήσεις, οπως είναι η δικιά μας μέσα στο άλσος.

Για την ιστορία λοιπόν, τη Δευτέρα το βράδυ είχαμε ένα σύλλογο απο την Γέφυρα Θεσσαλονίκης, 100 άτομα που γευμάτισαν, τα οποία νωρίτερα είχαν πάει για εσπερινό με τον πατέρα Παύλο στη Μονή Τιμίου Προδρόμου Νάουσας( υπάρχουν και βιντεο με αναρτήσεις τους απο την εκδρομή τους στο μοναστήρι και σε εμάς).

Τέλος, όσοι έγραψαν ψεύδη για εμάς θίγοντάς μας, θα βρεθούν ενώπιον του νόμου. Κλείνοντας μια συμβουλή προς όλους αυτούς: Πριν γράψετε κάτι να το κάνετε διασταύρωση, από το να κάθεστε και να περιμένετε στη διασταύρωση

Η Νάουσα όντως δεν αντέχει άλλους μετανάστες, ούτε και η Ελλάδα που δέχεται χιλιάδες κάθε μέρα από την ανοικτή στρόφιγγα της γειτονικής μας χώρας, με το πρόβλημα να διογκώνεται. Δυστυχώς η όλη κατάσταση σαφώς και είναι λυπηρή.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ “ΝΗΣΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ”