Νίκες για γυναίκες και νεανίδες. Ηττα στον Μακεδονικό για άνδρες
Ολοι οι αγώνες των τμημάτων βόλλεϋ εντός έδρας το Σαββατοκύριακο
Οι άνδρες δεν κατάφεραν να φέρουν θετικό αποτέλεσμα και ηττήθηκαν εκτός στη Θεσσαλονίκη από το Μακεδονικό με 3-1 σετ: 25-17, 25-17, 23-25, 25-15
Η σύνθεση: Παππάς Μάγγος, Oρδουλίδης, Παπακωνσταντίνου, Ρέτζιος, Αδαμίδης, Μπαλουκος (L), Ατσης, Ρέντης, Κριβασης, Παυλίδης, Ιωακειμίδης.
Αγωνίζονται σήμερα στο ΔΑΚ στις 6 μ.μ. με τον Πιερικό.
Νίκη για την γυναικεία μας ομάδα μέσα στην Εδεσσα, παίρνοντας τους βαθμούς της νίκης επί του Ικαρου με 1-3 σετ. Η ομάδα μας ανώτερη, έπαιξε σωστά και επιβλήθηκε στο τοπικό ντέρμπι.
Η σύνθεση: Χρήστου, Μαράντη, Ζέφυρου, Δεινοπούλου, Μορφή, Μήχα, Λιόλιου, Καραπατάκη Ε, Καραπάτακη Ν, Αμανατίδου.
Οι γυναίκες αγωνίζονται επίσης στο ΔΑΚ στις 4 μ.μ. με αντίπαλο τη Φλώρινα.
Ασταμάτητες οι νεανίδες μας επικράτησαν και επί των Γρεβενών στο ΔΑΚ και συνεχίζουν πρώτες αήττητες και μάλιστα χωρίς να έχουν χάσει ούτε ένα σετ.
Μπήκαν στον αγώνα δυνατά και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα.
Η σύνθεση: (Χρήστου) Δεινοπούλου, Πιπερίδου, Μήχα, Ράπτη, Νίκου, Ευθυμίου, Μπαμίχα, Παρούτη, Μόρφη, Αμανατίδου, Φετλή, Καραπατάκη Ν, Καραπατάκη Ε, Ορδουλίδου, Νοΐδου.
Η ομάδα μας αγωνίζεται σήμερα Σάββατο στις 4 μ.μ. στο κλειστό μας γυμναστήρο με αντίπαλο την Αλεξάνδρεια.
Βίντεο από τον αγώνα....
