Νέα λιμενοσταθμάρχης Ψαρών η αρχικελευστής Χριστίνα Ράλλη

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 09:24
Νέα λιμενοσταθμάρχης Ψαρών  η αρχικελευστής Χριστίνα Ράλλη

Νέα Λιμενοσταθμάρχης του Λιμενικού Σταθμού Ψαρών τοποθετήθηκε η Ναουσαία Αρχικελευστής Χριστίνα Ράλλη. Η παράδοση των υπηρεσιών του Λ/Σ Ψαρών στην Αρχικελευστή έγινε στις 24 Αυγούστου από τον Ανθυπασπιστή Κωνσταντίνο Θεοφανόπουλο.

Ο δήμαρχος κ. Βρατσάνος συνεχάρη τη νέα Λιμενοσταθμάρχη για την ανάληψη των καθηκόντων της και της ευχήθηκε μια ευδόκιμη θητεία και κάθε επιτυχία στο έργο που ανέλαβε. Παράλληλα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους ένστολους για το έργο που επιτελούν, μέσω του οποίου ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Από την πλευρά η κ. Ράλλη ανέφερε σε όλους ότι είναι πέρα από συνάδελφοι και συνεργάτες και τόνισε πως τώρα αναλαμβάνει την ύψιστη ευθύνη να προσπαθεί και να εργάζεται με μοναδικό στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τις απαιτήσεις του τόπου και της κοινωνίας πάνω στο ακριτικό νησί που υπηρετεί εδώ και έξι συναπτά έτη. Επίσης, παρότρυνε όλους για συνεχή επαγρύπνηση, να είναι ενωμένοι, σε εγρήγορση και σε αυξημένη επιφυλακή, τόσο λόγω της εποχής όσο και της αύξησης των μεταναστευτικών ροών τους τελευταίους μήνες στη χώρα.

 

Βιογραφικό της Χριστίνας Ράλλη

Η νέα Λιμενοσταθμάρχης του Δήμου Η.Ν. Ψαρών γεννήθηκε στις 4-3-1988 στον Δήμο Η.Π. Νάουσας. Μετά την αποφοίτησή της από τη Σχολή Δοκίμων Υπαξιωματικών Λιμενικού Σώματος το 2016, κατοικεί στα Ψαρά.

Είναι διπλωματούχος Δασολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης της σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, από το οποίο αποφοίτησε το 2012, και κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών (master) στη διαχείρηση παράκτιων περιοχών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου του τμήματος Ωκεανογραφίας και Θαλάσσιων Βιοεπιστημών στη Λέσβο.

Εργάστηκε στον κρατικό αερολιμένα Θεσσαλονίκης ‘Μακεδονία’, στον έλεγχο των αεροσκαφών ιδιωτικής εταιρείας και στην οικογενειακή επιχείρηση “RallisTravel”, τόσο ως γραμματειακή υποστήριξη όσο και ως οδηγός Δ΄ Κατηγορίας.

Ως αθλήτρια κατέχει ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα χειροσφαίρισης με την ομάδα του Ζαφειράκη. Από το 2006 μέχρι το 2016 διετέλεσε εν ενεργεία διαιτητής σάλας και άμμου στη χειροσφαίριση, με συμμετοχές σε τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα, τελικούς ηλικιακών πρωταθλημάτων, αλλά και με συμμετοχή σε project young referee της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης από το 2011, μαζί με την Ολυμπιονίκη των αλπικών αγωνισμάτων, δίδυμη αδερφή και συνάδελφό της, Σοφία Ράλλη.