Να εκπέσουν από το αξίωμά τους ο δήμαρχος Νάουσας κ. Καρανικόλας και ο αντ/δρος κ. Βασιλείου ζητείται με ανώνυμη καταγγελία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση!

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 13:14
Να εκπέσουν από το αξίωμά τους  ο δήμαρχος Νάουσας κ. Καρανικόλας και ο αντ/δρος κ. Βασιλείου ζητείται με ανώνυμη καταγγελία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση!

Να εκπέσουν από το αξίωμά τους ο δήμαρχος Νάουσας κ. Καρανικόλας και ο αντ/δρος κ. Βασιλείου ζητείται  από την  Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης, με ανώνυμη καταγγελία(!) που κατατέθηκε χθες Παρασκευή.

Συγκεκριμένα με την ανώνυμη καταγγελία   ζητείται η κίνηση της διαδικασίας της έκπτωσης από τις θέσεις που κατέχουν στον δήμο, με το επιχείρημα  ότι δεν κατοικούν μόνιμα στην εδαφική περιφέρεια του Δήμου μας. 

Το όλο θέμα ο κ. Βασιλείου, το σχολίασε ως εξής στο προσωπικό του προφίλ:

"Η χρήση της μαύρης κουκούλας είναι συνυφασμένη με τους καταδότες, και δη με αυτούς οι οποίοι κάτω από το περίεργο αυτό περίβλημα που απέκρυπτε τα προσωπεία τους και όλη την βρωμιά τους, συνεργάζονταν με τις κατοχικές δυνάμεις των Γερμανών, καταδίδοντας Έλληνες πατριώτες που μάχονταν για τα ιδανικά της πατρίδας μας, με σκοπό βέβαια το προσωπικό όφελος.
Τα τελευταία χρόνια η χρήση της κουκούλας, έχει συνδεθεί άρρηκτα και με αυτούς που διαπράττουν ληστείες και άλλα αποτρόπαια εγκλήματα, ειδικά βομβιστικές επιθέσεις με αυτοσχέδια συστήματα που έχουν σκοπό την αποσταθεροποίηση του πολιτεύματος.
Κάποιοι άλλοι βέβαια, με πρόσχημα πάντα την τήρηση των νόμων ή την ενημέρωση για διάπραξη ποινικών ή πειθαρχικών αδικημάτων, έχουν εφεύρει την μέθοδο της ανώνυμης καταγγελίας προς κάθε αρμόδια αρχή, την οποία όμως δεν αποδέχεται ιδιαίτερα η ποινική μας νομοθεσία, και αυτό για ευνόητους λόγους.
Παρόλο αυτά, μερικοί επιμένουν ακόμη!
Μόλις εχθές, εγώ και και ο δήμαρχος του Δήμου της Ηρωϊκής πόλης Νάουσας, ενημερωθήκαμε έγγραφα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης, ότι δεχθήκαμε ανώνυμη καταγγελία η οποία και μας κοινοποιήθηκε, με την οποία ζητείται η κίνηση της διαδικασίας της έκπτωσης από τις θέσεις που κατέχουμε στον δήμο, που όμως δεν πήραμε ετσιθελικά, για τον λόγο δήθεν, ότι δεν κατοικούμε μόνιμα στην εδαφική περιφέρεια του Δήμου μας, και αυτό σε εφαρμογή μιας ημιτελούς διάταξης του άρθρου 61 παρ.6 του Ν. 3852/2010.
Η αναφορά είναι καλογραμμένη και ιδιαίτερα προσεγμένη, γεγονός που μαρτυρεί την σύνταξή της από κάποιο ειδικό επιτελείο και όχι από τυχαίο δημότη!
Εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να πω, ότι μόνο οι λωποδύτες του κοινού ποινικού δικαίου αποφεύγουν να χρησιμοποιούν το όνομά τους, και μόνον αυτοί καταφεύγουν σε τέτοιες μεθόδους, γιατί απλά είναι θρασύδειλα υποκείμενα. Οι πραγματικοί κύριοι χρησιμοποιούν πάντα τα ονόματά τους, γιατί δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα, όταν ενεργούν νόμιμα και αποδίδουν την πραγματικότητα, όπως πραγματικά έχει.
Η χρήση βέβαια της ανωνυμίας σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν απέχει καθόλου από την μέθοδο της χρήσης της κουκούλας για την κάλυψη του θεϊκού προσωπείου κάποιων καλών και ευυπόλυπτων κυρίων!
Εγώ και ο δήμαρχος της πόλης είμαστε γνωστοί σε όλο τον δήμο, και που μένουμε, και το τι πρεσβεύουμε. Εσείς κύριοι των καλυμμένων προσωπείων, θα αποκαλυφθείτε άραγε ποτέ; Έχετε την δύναμη να το κάνετε ή τρέμετε στην κυριολεξία!