Ν. Κουτσογιάννης: 'Συνεχίζουμε με ενθουσιασμό και με πίστη για το μέλλον του δήμου μας'

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 16:58
Ν. Κουτσογιάννης: 'Συνεχίζουμε με ενθουσιασμό και με πίστη για το μέλλον του δήμου μας'

'Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης' χαρακτήρισε ο δήμαρχος Νάουσας και επικεφαλής του Κοινού Τόπου Νίκος Κουτσογιάννης τη συγκέντρωση στο Αγγελοχώρι το βράδυ της Τετάρτης. Ο κ. Κουτσογιάννης ανέπτυξε το πρόγραμμα του Κοινού Τόπου, το οποίο περιέγραψε ως «ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό και κοστολογημένο με συγκεκριμένα έργα. 36 σελίδες γεμάτες από αισιοδοξία, όραμα, δυναμισμό, πρόοδο και ευημερία».

 

Αναφέρθηκε στα δύο νέα μεγάλα έργα κόστους 4,5 εκατ. ευρώ που θα δώσουν νέα πνοή στη Νάουσα, το Open Mall και το νέο δημαρχείο υπογραμμίζοντας για ακόμα μία φορά πως ο Δήμος Νάουσας είναι ένας κοινός τόπος χωρίς γεωγραφικούς, ιδεολογικούς και κομματικούς διαχωρισμούς. Ο κ. Κουτσογιάννης έκανε ιδιαίτερη μνεία στα έργα που έγιναν ή δρομολογήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Αγγελοχωρίου και γενικότερα στις κοινότητες του Δήμου, όπως ασφαλτοστρώσεις, αποχετευτικά, αγροτικά και αναβαθμίσεις σχολείων, παιδικών χαρών και παιδικών σταθμών. 

 

Παράλληλα, κατηγόρησε τον ανθυποψήφιό του Νίκο Καρανικόλα ότι το ψηφοδέλτιό του απαρτίζεται από ανθρώπους προηγούμενων διοικήσεων που ευθύνονται για τη μιζέρια της Νάουσας. «Εδώ και πέντε χρόνια βάζουν συνεχώς εμπόδια στην υλοποίηση έργων. Έτσι αντιλαμβάνονται την πρόοδο του τόπου, προσπαθώντας να ακυρώσουν μεγάλα αναπτυξιακά έργα για τις κοινότητες μας. Τους πληροφορούμε πως οι συνεχείς καταγγελίες τους, οι μηνύσεις και η λάσπη δεν μας αγγίζουν. Εμείς τα έργα τα σχεδιάσαμε και είμαστε αυτοί που θα τα υλοποιήσουμε», είπε ο κ. Κουτσογιάννης και κάλεσε τους δημότες στις 26 Μαίου να επιλέξουν «την πρόοδο απέναντι στη συντήρηση, την αλήθεια απέναντι στο ψέμα, τα εγκεκριμένα έργα απέναντι στις αοριστολογίες».

Share |

Σχόλια χρηστών

Δεν υπάρχουν σχόλια. Συνδεθείτε για να σχολιάσετε το άρθρο.