ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟ 11ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 'ΑΓΓΕΛΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ΄ ΤΟΥ ΄ΩΔΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΗΣ΄- ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 11:56
ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟ 11ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 'ΑΓΓΕΛΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ΄ ΤΟΥ ΄ΩΔΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΗΣ΄- ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή στις 12 μ. με τη συναυλία  της Μαντολινάτας του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Λευκάδας 'ΟΡΦΕΥΣ΄

Απολαύσαμε εξαιρετικά χορωδιακά σχήματα χθες το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο στο 11ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Νάουσας με τίτλο «ΑΓΓΕΛΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» το οποίο διοργανώνει άψογα το Μουσικό Σωματείο «ΩΔΕΙΟ ΝΑΟΥΣΗΣ» στο πλαίσιο των εορτασμών για τα Ελευθέρια της πόλης της Νάουσας στις 17 Οκτωβρίου 1912 και τελεί  υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας. 

Τον κόσμο και τα χορωδιακά σύνολα καλωσόρισε ο πρόεδρος κ. Κώστας Λουκάς και χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Καρανικόλας. 

Στη συνέχεια το μουσικόφιλο κοινό της πόλης μας, ταξίδεψε με τις υπέροχες φωνές των χορωδών που μας τίμησαν με την παρουσία τους από Καλαμαριά, Καρδίτσα, Ζάκυνθο και φυσικά οι δικοί μας του Μουσικού μας σωματείου που έχουν σηκώσει ψηλά τον πολιτιστικό πήχη!

Παρευρέθησαν επίσης ο Νέος Δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης, οι Αντδήμαρχοι Τριανταφύλλου, Μπαλτατζίδου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νάουσας κ. Χατζηστυλλής κ.α.

Σήμερα τελευταία ημέρα θα θαυμάσουμε στις 12 μ. τη Μαντολινάτα του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Λευκάδας “ΟΡΦΕΥΣ” στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας 

Αναλυτικά στη Φωνή Ναούσης.