Μοναδική η συναυλία Μητσιά από το τμήμα Χαντ Μπωλ του Ζαφειράκη - Βίντεο

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 12:31
Μοναδική η συναυλία Μητσιά από το τμήμα Χαντ Μπωλ του Ζαφειράκη -  Βίντεο

Ένα μοναδικό Σαββατόβραδο απόλαυσαν οι μουσικόφιλοι στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, κάτω από το φως του φεγγαριού, έχοντας ως συντροφιά τον εξαιρετικό ερμηνευτή Μανώλη Μητσιά!

Καταχειροκροτούμενος ο μεγάλος καλλιτέχνης ταξίδεψε τον κόσμο, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες από την 50χρονη καλλιτεχνική του πορεία.

Ακούστηκαν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Λουκιανού Κηλαηδόνη κ.α. τα οποία το κοινό σιγοτραγουδούσε συνοδεύοντας τον μεγάλο ερμηνευτή.

Πριν την έναρξη της συναυλίας, χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του “Ζαφειράκη” κ.Τέσσας Δημήτριος και ο έφορος χάντμπωλ του συλλόγου κ. Θεολόγης Κασάπης, ο οποίος βράβευσε και τον προκάτοχό του κ Νίκο Χαλάτση για τη μεγάλη και πολυετή προσφορά του στο τμήμα χάντμπωλ του Ζαφειράκη ο οποίος συνεχίζει μέχρι και σήμερα!

Εκ μέρους του Δήμου, χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος κ. Βασιλης Τζουβάρας που πάντοτε βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, ενώ τη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους τόσο η Αντιδήμαρχος κα. Μπαλτατζίδου, ο Διοικητής του Α.Τ. Νάουσας κ. Ορδουλίδης κ.α.