“Μισή παραμονή” στην μεγάλη κατηγορία η νίκη του Ζαφειράκη!

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 21:14
“Μισή παραμονή” στην μεγάλη κατηγορία η νίκη του Ζαφειράκη!

Επιβλήθηκε του Αερωπού Έδεσσας με 23-22.

“Ντέρμπι με τα όλα του” ήταν το σημερινό νικηφόρο παιχνίδι χάντμπωλ του Ζαφειράκη, το οποίο παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα εκατοντάδες Ναουσαίοι που κατέκλισαν το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.

Παρά το “χλιαρό” πρώτο ημίχρονο που παρουσίασαν οι αθλητές του Ζαφειράκη, ήρθε ένα συναρπαστικό δεύτερο που δικαίωσε την προσμονή όλων για νίκη. Οι αθλητές της πόλης μας, κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος του διαφορά στα γκολ (10-15 ημίχρονο) και παρά την μαχητικότητα του αντίπαλου Αερωπού Έδεσσας πήραν τη νίκη “στο νήμα”, με ένα γκολ διαφορά και τελικό σκορ 23-22.

Από την ομάδα μας ξεχώρισε ο Ναουσαίος Νίκος Τσαγκεράς που έκαμψε πολλές επιθέσεις των Εδεσσαίων με πολύ δυνατή άμυνα, συμπαρασύροντας και ξεσηκώνοντας και την υπόλοιπη ομάδα μας! Παρά την γενική καλή εικόνα όλων των αθλητών μας, η συνεισφορά του ήταν καθοριστική, όπως και οι δύο αποκρούσεις του Ναουσαίου τερματοφύλακα Θάνου Μπουμπουλέντρα στο κλείσιμο του αγώνα! Από επιθετικής άποψης 6 τέρματα πέτυχε ο “συνήθης ύποπτος” Ναουσαίος Γιώργος Θεοδωρόπουλος.

Ήταν μια νίκη που είχε ανάγκη η ομάδα μας, καθώς έκανε ένα ακόμη βήμα κοντά στον μεγάλο στόχο της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία της Handball Premier! Οι παίκτες και το επιτελείο της ομάδας δίκαια πανηγύρισαν στο τέλος του αγώνα, μαζί με όλους του Ναουσαίους, με το σημερινό παιχνίδι να είναι για την ομάδα “μισή παραμονή”.

Την ερχόμενη Τετάρτη 21/2 η ομάδα της πόλης μας ταξιδεύει στην Αθήνα για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου και αντιμετωπίζει την ομάδα του Ολυμπιακού στο κλειστό της Ηλιούπολης. Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων συνεχίζει την πορεία της στο πρωτάθλημα, ταξιδεύοντας στο Άργος της Πελοποννήσου για να αναμετρηθεί με τον τοπικό “Διομήδη”.

 

Τα πεντάλεπτα: 1-4, 2-5, 4-7, 6-10, 8-13, 10-15 (ημίχ.), 14-17, 17-18, 18-18, 19-19, 21-20, 23-22 (τελικό).


Ζαφειράκης (Δεληγιάννης): Αθανασίου, Μπόλας 1, Κανιζάι, Τσαγκεράς 1, Θεοδωρόπουλος 6, Μπουμπουλέντρας 1, Ρότζιος 1, Μισαηλίδης 4, Μπιλιούρης, Αποστολίδης 2, Γαλίτης, Μίλοβιτς 2, Βαφείδης 2, Τσάτσας 3, Δασκαλόπουλος, Λόλας.


Αερωπός (Τούτσης): Κωστακίδης 5, Τσέλιος, Μαυροδουλάκης 1, Μήγγας, Αθανασιάδης, Βέρεμτσουκ, Κουκουτσίδης 4, Κράλλης 4, Μπούλκιν 7, Γεωργαλής, Παπαγιάννης 1, Γιαννούσης, Τοτίδης, Μυλωνάς.


Διαιτητές: Κινατζίδης - Φωτακίδης. Δίλεπτα: 3-4. Πέναλτι: 4/7 - 0/1