Μήνυμα Λάζαρου Τσαβδαρίδη για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021 12:04
Μήνυμα Λάζαρου Τσαβδαρίδη για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα
"Η Μεγάλη Εβδομάδα στέλνει λαμπρό το μήνυμα σε κάθε άνθρωπο ότι ο προσωπικός του Γολγοθάς θα φέρει την προσωπική του Ανάσταση, κατά το παράδειγμα του Ιησού Χριστού μας.
Γεμίζει με υπομονή, με αποφασιστικότητα, με συνειδητοποίηση όλους μας, πάλι κατά το παράδειγμα του Θεανθρώπου, ότι τα εμπόδια είναι εκεί για να τα ξεπερνάμε, για να τα υπερβαίνουμε, για να γινόμαστε δυνατότεροι σωματικά, ψυχικά και πνευματικά εξ αιτίας αυτών.
Τις φετινές Άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, περισσότερο από ποτέ η πληγωμένη από την πανδημία Ανθρωπότητα περιμένει με ελπίδα την οριστική λύτρωσή της από τα δεσμά του κορονοϊού.
Και κάθε μέρα, μέσω του εμβολιασμού του πληθυσμού καταφέρνει έναν ακόμη θρίαμβο της Ζωής ενάντια στον Θάνατο, της διευρυμένης Σκέψης και της συνειδητοποιημένης Πίστης ενάντια στην επώδυνη άγνοια και στην διαβρωτική καχυποψία.
Τη φετινή Μεγάλη Εβδομάδα ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμός προσεύχεται με ταπεινότητα για την Ανάσταση του Μεγάλου Ποιμένα της Πίστης μας. Βιώνει όμως ταυτόχρονα και τη σταδιακή Ανάσταση της λειτουργικής καθημερινότητάς του λαού μας καθώς και την σταδιακή επάνοδο της κοινωνίας μας στην κανονικότητα.
Για την κατάκτηση αυτής της κανονικότητας όλοι μαζί εργαζόμαστε, όλοι μαζί νικάμε, όλοι μαζί νιώθουμε υπερήφανοι.
Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους μας!"
 
Λάζαρος Τσαβδαρίδης
Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ
Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ