Με μια υπέροχη παραδοσιακή βραδιά ξεκίνησαν στο Αρκοχώρι οι εκδηλώσεις του δραστήριου 'Άρκτος'. Βίντεο

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 11:16
Με μια υπέροχη παραδοσιακή βραδιά ξεκίνησαν στο Αρκοχώρι οι εκδηλώσεις του δραστήριου 'Άρκτος'. Βίντεο

Χθες Παρασκευή ξεκίνησαν στο Αρκοχώρι οι αξιόλογες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο τοπικός Πολιτιστικός και Αθλητικός Ομιλoς  “Αρκτος” προς τιμήν του Προφήτη Ηλία. 

Χθες πραγμτοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  το υπέροχο πανηγύρι στην κεντρική πλατεία με την συμμετοχή συγκροτημάτων από Ελασσόνα, Δάσκιο και τη Νάουσα που  παρουσίασαν χορούς από τον τόπο τους και ακολούθησε  γλέντι με τη συμμετοχή όλου του κόσμου.

To πρόγραμμα:

- Σήμερα Σάββατο: Ανήμερα του Προφήτη Ηλία στις 9 μ.μ μπροστά από το παλιό σχολείο, οι μαθητές-τριες του 1ου Γυμνασίου Νάουσας Παναγ. Παπαδοπούλου, Γ. Δάιος, Δημ Κυράνος, Αναστ. Λαφάρα, θα παρουσιάσουν την βραβευμένη εργασία τους με τίτλο «Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΑΡΚΟΥΔΟΧΩΡΙ». Είσοδος Ελεύθερη.

- Σάββατο 27 Ιουλίου 7-9 μ.μ. στις “Τέσσερις εποχές” στον Αγ. Νικόλαο: Πάρτυ για τους εθελοντές και γι΄αυτούς που θα συμμετάσχουν στο «1o Ορεινό τρέξιμο Άρκτος Trail».  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μιλήσει η διαιτολόγος-διατροφολόγος Ευαγγελία Κυράνου με θέμα “Οι επιπλοκές της διατροφής στον αθλητισμό και συστάσεις για υψηλή αθλητική απόδοση”

- Κυριακή 28 Ιουλίου: Mεγάλη γιορτή του Αθλητισμού στο Αρκοχώρι, όπου θα διεξαχθεί το 1ο Ορεινό τρέξιμο με την ονομασία “ΑΡΚΤΟΣ TRAI” με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία του Αρκοχωρίου.

Αναλυτικά στη 'Φωνή'