ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Η ΔΡΑΣΗ "ΚαθαρίΖΩ το χωριό μου" ΑΠΟ ΤΟΝ ΆΡΚΤΟ΄

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 13:04
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Η ΔΡΑΣΗ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Όμιλος Αρκοχωρίου "Άρκτος" διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία την δράση "ΚαθαρίΖΩ το χωριό μου" σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας, ο οποίος διέθεσε καλλωπιστικά και αρωματικά φυτά!

Πλήθος χωριανών και εθελοντών μαζί με πολλά παιδάκια πήραν μέρος στην δράση, που σκοπό είχε να αφυπνίσει μικρούς και μεγάλους για την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από δράσεις καθαριότητας και φύτευσης. Επίσης, μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια για την σημαντικότητα της ανακύκλωσης για το περιβάλλον και την κομποστοποίηση. Τον Δήμο Νάουσας εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Τζουβάρας και την τοπική Κοινότητα Νάουσας η σύμβουλος κ. Εύη Δημητρίου.

Ο ΑΡΚΤΟΣ ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές και όλους τους χωριανούς που βοήθησαν τα μέγιστα και είναι πάντα δίπλα σε όλες τις δράσεις του Ομίλου. Επίσης, το Δήμο Νάουσας που στάθηκε αρωγός σε αυτή τη δράση, και τους χορηγούς, το φούρνο Θανασούλη, το φούρνο Κεμαλίδη, τον φούρνο του Δημητρίου Κώστα, τον κ. Τσαρνούχα και την εταιρεία Γιαβάλκα.