Μαραντόνα: Οι εξομολογήσεις του για τη μάχη με την κοκαΐνη

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 18:08
Μαραντόνα: Οι εξομολογήσεις του για τη μάχη με την κοκαΐνη

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε με τα ναρκωτικά και την κοκαΐνη, μιλώντας σε δημοσιογράφους με αφορμή την ανάληψη της θέσης του προπονητή στη μεξικανική ομάδα Ντοράντος.

Χαρακτηρίζοντας «αρρώστια» τον εθισμό στα ναρκωτικά, ο Μαραντόνα είπε ότι τα άφησε πριν 15 χρόνια, προσθέτοντας ότι εκείνη τη στιγμή «διαλυόταν». Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ήταν οι κόρες του αυτές που τον βοήθησαν να βάλει ένα τέλος στα ναρκωτικά.

«Έμεινα χωρίς σεντ, επέστρεψα στη δουλειά, η νεότερη κόρη μου, η οποία ήταν τεσσάρων, με έπεισε, (μου) είπε ότι είχα ζήσει πράγματα με τη Ντάλμα (σ.σ. άλλη κόρη του Μαραντόνα) και όχι μαζί της. Όταν ήμουν σε κώμα, άγγιξε το σεντόνι για να με ξυπνήσει», δήλωσε ο Ντιέγκο, σύμφωνα με το Goal.com.

«Έπειτα βγήκα και όπως όλοι είμαστε επικριτικοί και νομίζουμε ότι κατέχουμε την αλήθεια. Αναρωτιέμαι πόσο άνθρωποι υπάρχουν εδώ που έχουν κάνει χειρότερα πράγματα από εμάς…», πρόσθεσε ο άσος της μπάλας.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο 57χρονος θρύλος της Αργεντινής ανέλαβε προπονητής στην Ντοράντος ντε Σιναλόα, ομάδα της Β' κατηγορίας στο Μεξικό.

Share |

Σχόλια χρηστών

Δεν υπάρχουν σχόλια. Συνδεθείτε για να σχολιάσετε το άρθρο.