Λήξη προπονήσεων για τους άνδρες στο χάντμπωλ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 11:16
Λήξη προπονήσεων για τους άνδρες στο χάντμπωλ

Δεληγιάννης προς αθλητές: 'Η επιτυχία του Ζαφειράκη είστε εσεις'!

Την τελευταία της συνάντηση ενόψει της αγωνιστικής χρόνιας που έφτασε στο τέλος της πραγματοποίησε η ομάδα χάντμπωλ του Ζαφειράκη, στα γραφεία του συλλόγου στο ΔΑΚ Νάουσας την Τετάρτη.

Στη συνάντηση, παρά τις αρκετές απουσίες, έλαβε χώρα μια σημαντική συζήτηση για τα πλάνα της ομάδας ενόψει της επόμενης χρονιάς, κατά την οποία η ομάδα της πόλης μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία χαντμπολ της χώρας.

Ήδη η διοίκηση της ομάδας έχει προχωρήσει σε ανανέωση των περισσότερων αθλητών και μεταγραφικά έχει κάνει προτάσεις σε πολύ αξιόλογους αθλητές που θα βοηθησουν τα μεγιστα. Μόνος μη Έλληνας αθλητής στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς πρόκειται να είναι ο Σέρβος Νεμπόισα Κανιζαϊ που αγωνίστηκε φέτος και παραμένει στο ρόστερ της ομάδα, ενώ έχουν γίνει προτάσεις σε αθλητές του ΠΑΟΚ, του Αερωπού Έδεσσας κ.α.

Μέχρι σήμερα η ομάδα της πόλης μας αποτελείται από Ναουσαιους αθλητές στο 90% και αυτό όπως επισήμανε και ο ίδιος ο προπονητής είναι η πηγή των επιτυχιών του συλλόγου και της ιστορίας του "Ζαφειράκη".

Άξια αναφοράς είναι τα λεγόμενα του Βεροιώτη τεχνικου Κώστα Δεληγιάννη προς τους αθλητές του, όπου τους επισήμανε πως είναι περήφανος για ότι κατάφεραν τη χρονιά που πέρασε. Μεταξύ άλλων τους τόνισε: " Είμαι περήφανος για εσάς! Είστε όλοι παιδιά από την καρδιά της Νάουσας και για αυτό ο "Ζαφειράκης" μέχρι τώρα πάλεψε και κέρδισε. Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Όσα καταφέραμε ήρθαν από τη σκληρή δουλειά αλλά κυρίως από το γεγονός ότι "πονάμε" τη φανέλα του Ζαφειράκη! Θα προσπαθήσουμε η ομάδα να είναι ακόμη πιο δυνατή του χρόνου. Το καλοκαίρι που έρχεται θέλω να προσέξετε τους εαυτούς σας, γιατί μας περιμένει σκληρή δουλειά και ακόμη μεγαλύτερα πράγματα! Το χρωστάμε στους εαυτούς μας και στη Νάουσα που μας στήριξε με το παραπάνω!".

Στο τέλος ο προπονητής της ομάδας μοίρασε στους αθλητές ατομικά προγράμματα εκγύμνασης που ετοίμασε για τον καθένα, ύστερα από τα βιομετρικά στοιχεία που είχε συλλέξει για τον καθένα ο προπονητής Β Παπουτσής Φώτης. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από τη διοίκηση του συλλόγου ο έφορος χάντμπολ Κασάπης Θεολόγης και ο γενικός γραμματέας του "Ζαφειράκη" Ρότζιος Γιώργος.