'Κύκνειο άσμα' από αθλήτρια του ΑΟΡΓ Βέροιας στις κορίνες

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 09:45
'Κύκνειο άσμα' από αθλήτρια  του ΑΟΡΓ Βέροιας στις κορίνες

Εντυπωσιακές εμφανίσεις από την Μαρία Παυλίδου, αθλήτρια της Κικής Χωματά, του ΑΟΡΓ Βέροιας,  στον προκριματικό & τελικούς αγώνες ρυθμικής Γυμναστικής, κατηγορίας γυναικών.

Στον προκριματικό αγώνα, στη Θεσ/νίκη, κατέλαβε την έκτη θέση στο Σύνθετο Ατομικό, ήταν η δεύτερη καλύτερη αθλήτρια της Βόρειας Ελλάδας , με πρώτη αθλήτρια της Εθνικής ομάδας. Πήρε ακόμη τέταρτες θέσεις στις κορίνες και την κορδέλα, πίσω από τις αθλήτριες της Εθνικής ομάδας.

Στους τελικούς αγώνες της Αθήνας ήταν έβδομη στο Σύνθετο Ατομικό, δεύτερη καλύτερη και πάλι στη Β. Ελλάδα. Η μεγάλη της επιτυχία ήταν η δεύτερη θέση & ασημένιο μετάλλιο στις κορίνες, που της έδωσαν και μόρια για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ήταν ακόμη 6η στη μπάλα και 7η στο στεφάνι και την κορδέλα.

Μ’ αυτές τις μεγάλες επιτυχίες έκλεισε ο κύκλος της αθλητικής της πορείας. Δήλωση του ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΩΜΑΤΑ προέδρου ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ :

« Μακάρι να είχαμε αθλήτριες σαν την Μαρία. Αθλήτρια χαμηλών τόνων, πειθαρχημένη, που στους αγώνες μεταμορφώνονταν και μας εξέπληττε ευχάριστα. Την ευχαριστώ, όπως και τους θαυμάσιους γονείς της, για την πολύχρονη άψογη συνεργασία μας και της εύχομαι να πορευθεί και στην υπόλοιπη ζωή της με την ίδια αγωνιστικότητα. Η πορεία της βέβαια οφείλεται και σε έναν άλλο παράγοντα πολύ σημαντικό, που δεν γίνεται να μην τον αναφέρω. Αυτός είναι η προπονήτριά της, ΚΙΚΗ ΧΩΜΑΤΑ, που « είδε» και πίστεψε, περισσότερο από όλους μας, τι μπορεί να πετύχει η Μαρία και τελικά δικαιώθηκε.

Για τελευταία φορά θα τη δούμε στις επιδείξεις του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ, την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο Φιλίππειο γυμναστήριο.