Κύκλωμα απατεώνων απέσπασε από 83χρονη 15.000 ευρώ και 12 χρυσές λίρε. Την έπεισαν ότι ο γιος της τραυμάτισε σοβαρά σε τροχαίο έναν Αλβανό!

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 12:57
Κύκλωμα απατεώνων απέσπασε από 83χρονη 15.000 ευρώ  και 12 χρυσές λίρε. Την έπεισαν  ότι ο γιος της τραυμάτισε σοβαρά σε τροχαίο έναν Αλβανό!

Η ηλικιωμένη είναι από την Πτολεμαίδα και το ραντεβού κλέιστηκε στη Βέροια

Κύκλωμα απατεώνων απέσπασε 15.000 ευρώ και 12 χρυσές λίρες από 83χρονη ηλικιωμένη από την Πτολεμαΐδα μέσω τηλεφωνικής απάτης, με το ραντεβού να κλείνεται στη Βέροια.
 Συγκεκριμένα, από το πρωί  της Δευτέρας  ξεκίνησαν τα τηλεφωνήματα σε ηλικιωμένους της Πτολεμαϊδας προσπαθώντας να βρουν πρόσφορο έδαφος για να αποσπάσουν χρήματα. 
Ο ένας από τους απατεώνες κατάφερε να πείσει μιά 83χρονη, για εμπλοκή του παιδιού της σε τροχαίο με θύμα έναν Αλβανό υπήκοο τον οποίο υποτίθεται ότι τραυμάτισε σοβαρά.Για να γλιτώσει τις επιπτώσεις του τραυματισμού ζητήθηκαν χρήματα από τη γιαγιά η οποία και ενέδωσε τελικά. 
Το ραντεβού στην συγκεκριμένη περίπτωση κλείστηκε στην πόλη της Βέροιας.  Η 83χρονη πήρε ταξί και πήγε στη Βέροια ανταποκρινόμενη στα όσα πειστικά της είπαν τα μέλη του κυκλώματος και φτάνοντας στην πόλη παρέδωσε στον “εισπράκτορα” 15χιλιαδες ευρώ και 12 χρυσές λίρες. Την απάτη (όταν αργότερα το κατάλαβε επικοινωνώντας με τους οικείους της) κατήγγειλε στην αστυνομία της Πτολεμαΐδας. 
Την έρευνα διενεργεί το Τμήμα ασφαλείας Εορδαίας.