Κουτσογιάννης στη βασιλόπιτα του 'Ζαφειράκη': 'Από τη νέα περίοδο οι ομάδες μας θα αθλούνται στο νέο ανακατασκευασμένο ΔΑΚ' - Βίντεο

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 17:01
Κουτσογιάννης στη βασιλόπιτα του  'Ζαφειράκη':  'Από τη νέα περίοδο οι ομάδες μας θα αθλούνται  στο νέο ανακατασκευασμένο ΔΑΚ' - Βίντεο

Ανακοίνωσε επίσης την ανακαίνιση του Εθνικού Σταδίου και την αποστολή αθλητών στους Διεθνείς αγώνες πόλεων στη Ρωσία

Σημαντικές ανακοινώσεις για τον αθλητισμό της πόλης μας έκανε ο Δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης την Τετάρτη στην κοπή της βασιλόπιτας του «Ζαφειράκη» στο κλειστό μας γυμναστήριο.

Ενημέρωσε ότι οι εργασίες αναβάθμισης του ΔΑΚ θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι και από τη νέα αγωνιστική χρονιά, το Σεπτέμβριο όλα τα τμήματα θα αθλούνται πλέον σε ένα νέο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο. Επίσης πληροφόρησε ότι πραγματοποιούνται μελέτες για την ανακατασκευή του ανοικτού γυμναστηρίου, του Εθνικού σταδίου, το οποίο και αυτό θα γίνει καινούργιο, με νέες κερκίδες, με καθίσματα, χλοοτάπητα, ανακατασκευή του μικρού κλειστού γυμναστηρίου, ώστε να δημιουργηθεί στο χώρο, ένα υπερσύγχρονο αθλητικό συγκρότημα και αθλητικό κέντρο, για να έχουν τα παιδιά καλύτερες συνθήκες άθλησης.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι αποστολή αθλητών του Ζαφειράκη θα εκπροσωπήσει το Δήμο Νάουσας στους θερινούς αγώνες πόλεων που θα γίνουν το καλοκαίρι στη Ρωσία.

Η πρόεδρος κα Ράλλη στο σύντομο χαιρετισμό της ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Δάγγα για τη στήριξή τους στον ιστορικό αθλητικό σύλλογο, τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα τμήματα και τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές.

Τυχεροί της βασιλόπιτας οι Κώστας Γκαδίνης, Φανή Σμέρνου, Παντελής Παναγιωτίδης.