ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 21:48
ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Στο κατάμεστο θερινό Δημοτικό Θέατρο παρουσίασε μέρος του προγράμματος. Τον προλόγισαν η κα Ιλια Ιωσηφίδου και ο κ. Γιάννης Μπουτάρης

Στο ασφυκτικά γεμάτο θερινό Δημοτικό Θέατρο πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η παρουσίαση μέρος του προγράμματος του 'ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ΄και των υποψηφίων, από τον επικεφαλής της παράταξης κ. Νίκο Κουτσογιάννη. 

Τον προλόγισαν η κα. Ιλια Ιωσηφίδου και ο κ. Γιάννης Μπουτάρης, οι οποίοι εξήραν την προσωπικότητά του και το όραμα που έχει για τη Νάουσα και τις κοινότητες. 

Ο ίδιος αφού έστρεψε τα βέλη του στη σημερινή δημοτική αρχή την οποία κατηγόρησε ότι επέφερε  υποβάθμιση σε όλους τους τομείς, δήλωσε κατηγορηματικά ότι θα επαναφέρει το Δήμο Νάουσας σε τροχιά ανάπτυξης ώστε τα παιδιά να επανέλθουν και να ζωντανέψουν ξανά τον τόπο τους. 

Στάθηκε ιδιαίτερα στη σύνδεση με τον κάθετο άξονα της εγνατίας οδού λέγοντας ότι θα πράξει τα μέγιστα για να ενωθεί η Νάουσα με το μέλλον, στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου τονίζοντας ότι πρέπει επιτέλους να αποσυνδεθεί από της Βέροιας, στην εξοικονόμηση ενέργειας με τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σε δημοτικά και άλλα κτίρια, στην ολοκλήρωση της εγκαταλελειμμένης αγροτικής οδοποιίας και σε διάφορα άλλα.

Κάλεσε τον κόσμο να συστρατευθεί με τον ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ και στη συνέχεια παρουσίασε με προβολή βίντεο τους υποψηφίους.

Αναλυτικά στη Φωνή Ναούσης.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση στο βίντεό μας.