Κορωνοϊός: Οργή για τον μεγιστάνα και την 'καραντίνα' σε γιοτ στην Καραϊβική

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 13:44
Κορωνοϊός: Οργή για τον μεγιστάνα και την 'καραντίνα' σε γιοτ στην Καραϊβική

Αυτή την περίοδο, ολόκληρος σχεδόν ο πλανήτης βρίσκεται σε καραντίνα και απομονωμένος στο σπίτι, λόγω του κορωνοϊού.  Κι ενώ όλοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, ο ιδρυτής της DreamWorks Ντέιβιντ Γκέφεν, με περιουσία που αγγίζει τα 7,5 δισεκατομμύρια δολάρια, θέλησε να δείξει με σχετικές αναρτήσεις στα social media πώς περνά και αυτός τις ημέρες της δικής του "καραντίνας"  στο υπέρ-πολυτελές και πανάκριβο γιοτ του, στην Καραϊβική.

Ο μεγιστάνας βρίσκεται στις Γρεναδίνες, μια αλυσίδα μικρών νησιών της Καραϊβικής  στις Μικρές Αντίλλες, και μέσα από την ανάρτησή του θέλησε να περάσει και εκείνος το δικό του μήνυμα για την πανδημία.

«Ηλιοβασίλεμα χθες. Απομονωμένος στις Γρεναδίνες για να αποφύγω τον ιό. Ελπίζω να είστε όλοι ασφαλείς», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία του γιοτ του (λέγεται πως ξεπερνάει τα 500 εκατ. δολάρια η αξία του), έχοντας ως φόντο τον ήλιο να δύει.

Αλλά, φευ, υπολόγιζε χωρίς τους χρήστες του twitter, οι οποίοι οργίστηκαν με το post του, θεωρώντας πως είναι εκτός πραγματικότητας. Τα μηνύματα εναντίον του έδωσαν και πήραν, ενώ ο Γκέφεν μετά τις αντιδράσεις απενεργοποίησε το λογαριασμό του στο Instagram.

Πάντως, ο Guardian μάλλον προς υπεράσπιση του μεγιστάνα, ανέφερε πως το ίδρυμά του τα τελευταία χρόνια έχει διαθέσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.