Κων/νος και Ματθαίος Τσαχουρίδης και η Μαίρη Δούτση στις 21/12 στη Νάουσα

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 17:27
Κων/νος και Ματθαίος Τσαχουρίδης   και η Μαίρη Δούτση στις 21/12 στη Νάουσα

θα παρουσιάσουν το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα 'Ψυχή και Σώμα', στην κεντρική πλατεία. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Νάουσας

Το εορταστικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα «Ψυχή και Σώμα» με τους αδελφούς  Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη και τη Μαίρη Δούτση θα απολαύσουμε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στην πλατεία Καρατάσου, με διοργανωτή της μουσικής εκδήλωσης το Δήμο Νάουσας.

Ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος συντροφιά με τη Μαίρη Δούτση έρχονται στη Νάουσα με «ξεναγό» την ποντιακή λύρα και τη φωνή να παίξουν και να τραγουδήσουν ό,τι καινούριο και ό,τι παλιό τους αγγίζει! Οι τρεις καλλιτέχνες «ανταμώνουν» με σπουδαίους συνθέτες, «συνομιλούν» με την ελληνική μουσική παράδοση με τρόπο μοναδικό και «παντρεύουν» μουσικές του κόσμου, παρουσιάζοντας μια μοναδική ροή ρεπερτορίου από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών. Αγαπημένα παλιά και νέα λαϊκά τραγούδια, μεγάλες μουσικές επιτυχίες του παγκόσμιου ρεπερτορίου, ικανές να ξεσηκώσουν τις ψυχές μας τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, ώστε να υποδεχτούμε με χαρά το νέο έτος.

Share |