ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Winter camp

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 09:45
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Winter camp

Ο Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών "ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ" εκτός από τις πολεμικές τέχνες, προάγει εμπράκτως με τις δράσεις, "outdoor activities "και  τα Mountain camp που διοργανώνει, την επιτακτική ανάγκη επαφής του παιδιού με τη φύση, κατανοώντας τα σοβαρά προβλήματα υγείας σε σωματικό, ψυχικό, κοινωνικό και πνευματικό επίπεδο που  του δημιουργεί η "καθημερινοτητα".

    Προτρέπει λοιπόν γονείς και παιδιά σε μια πρωτότυπη παιδαγωγική προσέγγιση που αξιοποιεί τη φύση ως πεδίο μάθησης και προσέγγισης σε όλες τις εποχές του χρόνου. 

    Η φύση λειτουργεί για το παιδί τόσο ως εργαλείο εκπαίδευσης προσφέροντας του ποικιλία ερεθισμάτων για την ενεργοποίηση όλων των αισθήσεων του  καθώς και ως  πολύτιμος  βοηθός για την εξέλιξη των κοινωνικών,σωματικών,ψυχικών και πνευματικών  ικανοτήτων και δεξιοτήτων του, ανακαλύπτοντας τις δυνατότητές του σε ένα περιβάλλον με φυσικά όρια. 

   "Δεν χρειάζεται λόγος παρακινησης σε ένα παιδί για να επισκεφθεί το βουνό γιατί με την παρουσία του στην αγκαλιά του,ανακαλύπτει χιλιάδες διαφορετικούς  λόγους κάθε φορά για να βρίσκεται εκεί." 

 

Γιώργος Καισαρίδης 

Προπονητής Γ.Γ.Α. -ΜΤΒ Leader- Mountain Leader 

Μέλος Mountain Leaders Association. 

Σοφία Τρεμπελη 

Προπονητρια Γ.Γ.Α.-ΜΤΒ Leader

Πληροφορίες:6948516659

( Περιορισμένος αριθμός ατόμων- κλείστε εγκαίρως  θέση. )