Κένταυρος: 'Παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών'

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 12:26
Κένταυρος: 'Παγκόσμια ημέρα  εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών'

Ένα πολύ πετυχημένο σεμινάριο, αυτοάμυνας γυναικών,με μεγάλη συμμετοχή, έγινε το περασμένο Σάββατο στις εγκαταστάσεις του συλλόγου Α.Σ.Π.Τ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Νάουσας (Χατζηγρηγοριάδη 28)με αφορμή την “Παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών”.

 Οι  γυναίκες που το παρακολούθησαν, άκουσαν στατιστικά  στοιχεία κακοποίησης,τα οποία αυξάνονται τραγικά κάθε χρόνο (1στις 3 γυναίκες,1 στους 4 άνδρες,1 στα 7 παιδιά)και στρατηγικές αποφυγής με ενδελεχή ανάλυση.  Φυσικά διδάχτηκαν πρακτικές τεχνικές αντιμετώπισης βίαιων καταστάσεων, βασισμένες σε πραγματικά σενάρια απειλών ή επιθέσεων, από τους εκπαιδευτές του συλλόγου  Γιώργο Καισαρίδη (ειδικός στην προστασία υψηλών προσώπων, καθηγητής αυτοάμυνας ΕΛ.ΑΣ. και πιστοποιημένος εκπαιδευτής Police operational procedures από την JJIF) και Σοφία Τρεμπελή αναγνωρισμένη προπονήτρια Πολεμικών τεχνών  της Γ.Γ.Α), Με το πέρας του σεμιναρίου δόθηκαν  διπλώματα συμμετοχής. Ο σύλλογος ευχαριστεί όλες τις γυναίκες που συμμετείχαν.

  Ο Κένταυρος Νάουσας  έχει παιδικά τμήματα αλλά και ενηλίκων,επίσης αποκλειστικά τμήματα γυναικείας αυτοάμυνας,(για γυναίκες όλων των ηλικιών), κάθε Τρίτη και Πέμπτη,7:30-8:30 , από την προπονήτρια του συλλόγου Σοφία Τρεμπελή,εξειδικευμένα στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας που θέλει να προστατεύσει τον εαυτό της και τους γύρω της. 

Πληροφορίες:6948516659 2332401040