Kαρανικόλας: Ζήτησα μόνο συστράτευση. Δεν πρότεινα θέσεις. Ιδού η Ρόδος ιδού και η ανάπτυξη. Το μνημόνιο του κ. Κουτσογιάννη προσβάλλει εμένα ως δήμαρχο, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους μας. Βίντεο

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 20:09
Kαρανικόλας: Ζήτησα μόνο συστράτευση. Δεν πρότεινα θέσεις. Ιδού η Ρόδος ιδού και η ανάπτυξη.  Το μνημόνιο του κ. Κουτσογιάννη προσβάλλει εμένα ως δήμαρχο, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους μας. Βίντεο

'Αυτό που ζήτησα απ΄όλους τους αρχηγούς των παρατάξεων ήταν συστράτευση για την ανάπτυξη του τόπου μας. Δεν πρότεινα θέσεις. Εάν η συνεργασία προχωρούσε καλά, τότε  μετά από ένα χρόνο  θα δίνονταν ορισμένες.  Το περιεχόμενο του μνημονίου του κ. Κουτσογιάννη , προσβάλλει εμένα ως δήμαρχο, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του 'ΕΝΑ μαζί'. Δεν πρόκειται ν΄αυτοκυρωθώ ως δήμαρχος ούτε να είμαι όμηρος μιας οποιασδήποτε λογικής μνημονίου ή ν΄απαξιώσω στελέχη μου'. 

Αυτό ήταν εν ολίγοις το περιεχόμενο της συνέντευξης που έδωσε τη Δευτέρα το απόγευμα ο δήμαρχος κ. Καρανικόλας πλαισιωμένος από τους αντιδημάρχους του, μετά τα όσα γράφτηκαν στον τύπο περί διεργασιών σύμπραξης με τον ΄Κοινό Τόπο', αντιδράσεων, προτάσεων  θέσεων, μνημονίου συνεργασίας κ.λ.π αλλά και της συνέντευξης του έδωσε ο κ. Κουτσογιάννης την περασμένη εβδομάδα. 

'Ιδού η Ρόδος, ιδού και η ανάπτυξη' είπε κλείνοντας  ο κ. Καρανικόλας, τονίζοντας ότι είναι τροχοπέδη οι πάμπολες προσφυγές ανώνυμες ή επώνυμες που έχουν γίνει εναντίον αποφάσεων του Δήμου, ακόμα και για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων, αλλά και εναντίον του ίδιου. 

Ο κ. Καρανικόλας, στην αρχή της συνέντευξης, αναφέρθηκε επιγραμματικά στα όσα έχουν δρομολογηθεί στον ένα χρόνο της διοιίκησής του και σε όσα προγραμματίζονται για την ανάπτυξη του Δήμου μας. 

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της 'Φωνής'.