Kαρανικόλας: Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν στο να είναι η πιο πετυχημένη Αποκριά των τελευταίων ετών

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023 18:34
Kαρανικόλας:  Ευχαριστώ όλους όσοι  συνέβαλαν στο να είναι η  πιο πετυχημένη Αποκριά των τελευταίων ετών
ώρα που ολοκληρώνεται η αποχώρηση των επισκεπτών της Αποκριάς, οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα.
Ήταν με διαφορά η πιο πετυχημένη Αποκριά των τελευταίων ετών.
Σε αυτό συμβάλλαμε όλοι μαζί σαν κοινωνία και εργαζόμενοι του Δήμου μας.
Οι επαγγελματίες της εστίασης, των ξενοδοχείων και της ψυχαγωγίας και οι εργαζόμενοι στον τομέα αυτό για το κέφι που χάρισαν σε όλους μας και τον επαγγελματισμό τους.
Οι πολιτιστικοί σύλλογοι που συμμετείχαν με τόσες πολλές και συγκινητικές δράσεις.
Η τροχαία και οι αστυνομικοί του Δήμου μας, που διαχειρίστηκαν τις ατελείωτες ροές αυτοκινήτων, λεωφορείων και πεζών με απίστευτο επαγγελματισμό.
Τα τρία μπουλούκια που συμμετείχαν φέτος στο δρώμενο μας και μας γέμισαν υπερηφάνεια. Πολλά συγχαρητήρια στους χορευτές και τις οικογένειες τους αλλά και στους συλλόγους μας.
Όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας. Στον πολιτισμό, την καθαριότητα, τη Δευαν και την τεχνική υπηρεσία που φρόντισαν να φορέσουμε σαν πόλη τα καλά μας.
Τους μαθητές και τους δασκάλους, που με ενθουσιασμό συμμετείχαν την Παρασκευή στη νέα δράση μας «Το πάρκο της Αποκριάς» που του χρόνου θα είναι η μεγάλη έκπληξη σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας.
Στους μαθητές της ομάδας εθελοντών της Αποκριάς που εξελίχθηκαν σε ακόμα ένα σημαντικό κομμάτι μας. Παιδιά γίνεστε θεσμός πια και σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Τέλος, επιτρέψτε μου να δώσω δημόσια συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου.
Πρώτα από όλα, στον ακούραστο αντιδήμαρχο πολιτισμού, Γιώργο Τριανταφύλλου για όλο τον συντονισμό των τόσων πολλών εκδηλώσεων, εδώ και 12 ημέρες.
Την Πόπη Θεοδωροπούλου, που ως γραφείο τύπου, φρόντισε να κάνει γνωστή την Αποκριά μας, σε κάθε μέσο και δημοσιογράφο στην Ελλάδα και συνέβαλε στο να γίνει το αδιαχώρητο παντού.
Τον πρόεδρο της κοινότητας Νάουσας, Κώστα Χατζυστυλλή που ήταν πανταχού παρών, (όπως συνήθως άλλωστε) και για ακόμα μια φορά ήταν ο άνθρωπος ορχήστρα.
Τον αντιδήμαρχο Αντώνη Καραγιαννίδη, που με τους εργαζόμενους της καθαριότητας διαχειρίστηκαν τόνους απορριμμάτων κρατώντας την πόλη καθαρή, σε ακραίες συνθήκες και έκτακτες ανάγκες.
Την αντιδήμαρχο Δώρα Μπαλτατζίδου και την τοπική σύμβουλο Εύη Δημητρίου, για όλη την υποστήριξη στην οργάνωση του προγράμματος.
Κλείνοντας, επιτρέψτε μου να σας ευχηθώ Καλή Σαρακοστή με υγεία για όλο τον κόσμο.
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.
Συνεχίζουμε…