Kαραμπατζός: Aς βρούμε κάτι τέλος πάντων για να τονώσουμε την επισκεψιμότητα στη Νάουσα και στην αγορά μας.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 18:23
Kαραμπατζός: Aς βρούμε κάτι τέλος πάντων για να τονώσουμε την επισκεψιμότητα στη Νάουσα και στην αγορά μας.
"ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ"
Αν όχι τον ....."Μύλο των ξωτικών των Τρικάλων" ή την "Ονειρούπολη της Δραμας", ας βρούμε κάτι τέλος πάντων για να τονώσουμε την επισκεψιμότητα στη Νάουσα και στην αγορά μας.
Μέρες που είναι, ήρθε στο μυαλό μου μια ακόμη πρωτοβουλία που είχαμε πάρει ως Δήμος -ΔΕΤ, όταν τέτοιες μέρες το 2012 ξεκινούσε το "Δάσος των Χριστουγέννων" στο πανέμορφo άλσος του Αγίου Νικολάου. Πέραν του οικονομικού οφέλους που είχε η αγορά της πόλης μας, θυμάμαι ότι η ίδια η ΔΕΤ (επί διοίκησης του αείμνηστου Γιάννη Γκαρνέτα) έπαιρνε από τον επιχειρηματία του "δάσους" το ποσό των 17.000€ ως ενοίκιο για ενοικίαση του άλσους. Χώρια που κάθε βράδυ στο ξενοδοχείο, στην καφετέρια και στο εστιατόριο γινόταν ένας ...χαμός από κόσμο. Όλη η Ημαθία, η Πέλλα, η Θεσ/νίκη, κατέκλυζε το άλσος μας.
Το αποτέλεσμα;
Τ'ακούσαμε και για εκεί.....
Τ'ακούσαμε γιατί πατήθηκε και το γκαζόν......
Τελικά, ότι και να κάνεις σ'αυτόν τον τόπο, βρίσκεις το μπελά σου. Ίσως και γι'αυτό μερικοί, δεν κάνουν ούτε τα πολύ απλά.
Για την ιστορία, ανεβάζω μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες, κυρίως γα την αποκατάσταση της μνήμης του φίλου μου του Γιάννη Γκαρνέτα.