Κάλυψη των κενών θέσεων αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο μας υποσχέθηκε ο Υπ. Υγείας

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 10:35
Κάλυψη των κενών θέσεων  αναισθησιολόγων  στο Νοσοκομείο μας   υποσχέθηκε ο Υπ. Υγείας

Στη συνάντηση που είχε με το Βουλευτή Ημαθίας κ. Τσαβδαρίδη

Σε άμεση αντιμετώπιση του ιδιαίτερα σημαντικού προβλήματος, της έλλειψης αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείομας, ως απόρροια των συνεχών μετακινήσεων των 3 υπαρχόντων προς κάλυψη κενών άλλων Νοσοκομείων, προχωρά η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Σε συνάντηση του Αν. Γεν. Γραμματέα Κ.Ο. της ΝΔ και Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη με τον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια και τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Κοντοζαμάνη, ο κ. Τσαβδαρίδης συζήτησε το μείζον ζήτημα και απέσπασε τη διαβεβαίωσή τους ότι το Υπουργείο προτίθεται να προκηρύξει άμεσα θέση επικουρικού αναισθησιολόγου για το Νοσοκομείο μας.

Ιδιαίτερα θετικό μάλιστα είναι το ότι έχει ήδη βρεθεί ειδικός αναισθησιολόγος από άλλο Νοσοκομείο που θα υποβάλει τα χαρτιά του για μετακίνηση και θα καλύψει τη θέση. Με τον τρόπο αυτό, θα δοθεί βαθιά ανάσα στην επαρκή λειτουργικότητα του Νοσοκομείου Ναούσης αναφορικά με τους ιατρούς αναισθησιολόγους.

θα διασφαλιστεί έτσι η έγκαιρη και ποιοτική αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού υγείας και θα μπει ένα τέλος στις συνεχείς μετακινήσεις και εφημερίες των αναισθησιολόγων, που και εξάντληση προκαλούσαν στους ίδιους και αναταραχή επέφεραν στην ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου.