Καλή εμφάνιση και διακρίσεις για τους αθλητές του ΕΟΣ στο Χ.Κ. Βελουχίου
Δύο πρώτες θέσεις για τον Νικ. Λεφούση
Ο ΕΟΣ Νάουσας συμμετείχε με 12 αθλητές και αθλήτριες, στο Χιονοδρομικό κέντρο Βελουχίου, όπου διεξήχθη το Σαββατοκύριακο, από τον Χιονοδρομικό Ορειβατικό Σύλλογο Καρπενησίου και την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων, το 2ο Κύπελλο Παίδων Κορασίδων FIS Αλπικών Αγωνισμάτων και Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2026.
Οι αθλητές μας σημείωσαν διακρίσεις με το Νικόλα Λεφούση να ξεχωρίσει και σε αυτόν τον αγώνα πετυχαίνοντας και στις δύο ημέρες του αγώνα την πρώτη θέση στην κατηγορία του.
Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησε και η αθλήτρια του συλλόγου Ρίζου Μαρία κατακτώντας την 6η θέση στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας :
ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΒΑΣΗ
Π1
- Λεφούσης Νικόλαος 1ος
- Μπιλιούρης Αντώνιος 13ος
Κ1
- Ρίζου Μαρία 6η
Κ2
- Τζιμογιάννη Μαρία Νεφέλη 23η
Π2
- Τσίτσης Γεώργιος 15ος
- Πετσινάρης Θεοχάρης 20ος
- Αϊβαζίδης Παναγιώτης 28ος
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας :
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΒΑΣΗ
Π1
-Λεφούσης Νικόλαος 1ος
Κ2
- Αντιφάκου Ελένη 7η
Οι αθλητές της ομάδας μας που συμμετείχαν στους αγώνες ήταν οι:
Αντιφάκου Ελένη, Μαμουζή Γεωργία,, , Αϊβαζίδης Συμεών Λεφούσης Νικόλαος, Τριμερίδης Νικόλαος ,Πετσινάρης Θεοχάρης, Πετσινάρης Σάββας , Μπιλιούρης Αντώνιος, Τζιμογιάννη Μαρία Νεφέλη, Ρίζου Μαρία και Τσίτσης Γεώργιος .
Ως σύλλογος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον διοργανωτή σύλλογο του ΕΟΣ Καρπενησίου και την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων για την άψογη διοργάνωση των αγώνων.
Επίσης ευχαριστούμε τον προπονητή Πινακούδη Παναγιώτη και τους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον σύλλογο μας.
