K. Καλαϊζίδης από το Νοσοκομείο Νάουσας:Είμαστε τυχεροί για τους πανάξιους γιατρούς μας

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 13:04
K. Καλαϊζίδης από το Νοσοκομείο Νάουσας:Είμαστε τυχεροί για τους πανάξιους γιατρούς μας

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΞΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΣ

Ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, επισκέφθηκα  την Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Νάουσας. Δεν θα πω ότι “ενημερώθηκα” για το έργο τους, διότι πρόκειται για ένα έργο τεράστιας προσφοράς, γνωστό σε όλους για τις επιτυχίες του, όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά και ευρύτερα. Είμαστε μάλιστα τυχεροί που αντίστοιχο έργο παράγεται και στο νοσοκομείο Βέροιας, όμως στη Νάουσα υπάρχουν κάποια προβλήματα που είναι ξεχωριστά (αρμόδιο το υπ. Υγείας) κι αυτό δίνει άλλη διάσταση στην προσπάθεια και στο αποτέλεσμα των ανθρώπων της Κλινικής διότι μπορούν να τα ξεπερνούν και να ανταποκρίνονται άριστα στην ιατρική αποστολή τους, επιβεβαιώνοντας απόλυτα τη διάσημη φήμη που τους συνοδεύει.

Η ενημέρωση που μου έγινε αφορούσε αυτά τα ζητήματα και άλλα θέματα σχετικά με τη λειτουργία της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Νάουσας.

Ευχαρίστησα για την πρόσκληση, έδωσα συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της και δίνω το λόγο μου ότι θα σταθώ άμεσα αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια που καταβάλουν.

Και με την ευκαιρία θέλω να τονίσω ξανά κάτι που συνεχώς υπογραμμίζω παντού και δημόσια. Στην Ημαθία είμαστε τυχεροί για τους πανάξιους γιατρούς μας.

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΩΝ

Κατά την επίσκεψή μου στο νοσοκομείο της Νάουσας είχα τη χαρά να παρευρεθώ και σε εκδήλωση για την Ημέρα των Νοσηλευτριών. Είναι μια Ημέρα που μας υπενθυμίζει την ανεκτίμητη προσφορά και συνεισφορά των νοσοκόμων κι αυτό δεν πρέπει να γίνεται μόνο επετειακό αλλά να το εκφράζουμε συνεχώς ακόμη και όταν είναι... αχρείαστο. Ευχαρίστησα τις νοσηλεύτριες της Νάουσας και στο πρόσωπό τους θέλω να ευχαριστήσω όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Ημαθίας για το έργο και την προσφορά τους.

Στην ίδια εκδήλωση συζητήσαμε και για θέματα του Νοσοκομείου Νάουσας, που ανήκουν στην αρμοδιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, ενώ αναφέρθηκα μια φορά στη χρηματοδότηση που κάναμε για τη μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου. Γενικά συμφωνήσαμε να διατηρήσουμε την επικοινωνία και τη συνεργασία μας, όπως κάνουμε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου, διότι μόνο έτσι προχωράμε μπροστά. Αυτό είναι το σημαντικό κι έτσι θα συνεχίσουμε.