ΗΠΑ: Σκότωσε τα 8χρονα εγγόνια της και επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 10:57
ΗΠΑ: Σκότωσε τα 8χρονα εγγόνια της και επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Για τη δολοφονία των δύο εγγονιών της κατηγορείται μια γυναίκα στην Αριζόνα των ΗΠΑ, η οποία μετά την αποτρόπαια πράξη επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή της.

 

Η 55χρονη Ντόροθι Φλουντ συνελήφθη την Παρασκευή, μία μέρα αφότου βρέθηκαν νεκρά από πυροβολισμούς τα δίδυμα εγγόνια της, 8 ετών, στο σπίτι της.

Οι αρχές δέχτηκαν κλήση για ιατρική βοήθεια την Πέμπτη και όταν έφτασαν βρήκαν μια γυναίκα στο εσωτερικό του σπιτιού που δεν είχε τις αισθήσεις της. Η Φλουντ, που ήταν κηδεμόνας των παιδιών, είχε συμπτώματα υπερβολικής δόσης και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Τα δύο αγοράκια βρέθηκαν νεκρά στα υπνοδωμάτιά τους από πυρά.

Οικογενειακή φίλη της 55χρονης δήλωσε στο KOLD News 13 σοκαρισμένη από το περιστατικό, αποκαλύπτοντας ότι η Φλουντ είχε βρεθεί αντιμέτωπη με αρκετές τραγωδίες τα τελευταία χρόνια. "Δεν μπορεί να είναι η ίδια Ντόροθι που γνωρίζουμε. Κάποια στιγμή, κάτι έσπασε". επεσήμανε.

Σύμφωνα με την ίδια, η Φλουντ για αρκετά χρόνια που εργαζόταν σε ιατρικό κέντρο, είχε γεμάτο το γραφείο της με φωτογραφίες των εγγονιών της. Ο σύζυγός της πέθανε το 2014 και δύο χρόνια αργότερα αυτοκτόνησε η κόρη της και μητέρα των δίδυμων αγοριών. Έτσι πήρε την κηδεμονία των παιδιών και προκειμένου να μπορεί να είναι κοντά τους, άφησε τη δουλειά της.

"Μπορούσε να δει κάποιος τον φόβο που είχε για το μέλλον. Φοβόταν ότι δεν μπορούσε να χειριστεί την κατάσταση" τόνισε.

Η Φλουντ συνελήφθη, αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για δολοφονία πρώτου βαθμού και κρατείται με εγγύηση 250.000 δολλάρια.

 
NATIVE A