Ιωάννα Πέρβου: Υπεγράφη η σύμβαση για τον 'αξονικό' στο Νοσοκομείο της Νάουσας

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 16:11
Ιωάννα Πέρβου: Υπεγράφη η σύμβαση για τον 'αξονικό' στο Νοσοκομείο της Νάουσας

 "Σήμερα είναι ίσως μια από τις πιο ευτυχείς και σημαντικές ημέρες για το Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας, καθώς υπογράψαμε με την ανάδοχο εταιρεία τη σύμβαση για την προμήθεια αξονικού τομογράφου. Πρόκειται για την τελική πράξη που ολοκληρώνει τη διαγωνιστική διαδικασία.

Σε αυτό το σημείο νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για τη διεξαγωγή του ηλεκτρονικού διαγωνισμού μαμούθ για την προμήθεια αξονικών τομογράφων για 19 υγειονομικές μονάδες σε όλη τη χώρα και να αναφερθούμε ιδίως στις εργώδεις προσπάθειες του Αναπληρωτή Υπουργού Παύλου Πολάκη να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια, παρά τους συνεχείς και εξοντωτικούς ελέγχους νομιμότητας.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστούμε τη διοίκηση της 3ης ΥΠΕ, το διοικητή κ Κίρκο, καθώς και τους υποδιοικητές κκ Παπαδόπουλο και Γαβριηλιδη, για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη καθ όλο το προηγούμενο διάστημα. Τέλος, θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την υπεύθυνη προμηθειών του ΓΝ Ναουσας κα.Ησαΐα Θεοδοσιάδου, καθώς έχει επωμιστεί όλη τη διαγωνιστική διαδικασία από μέρους του νοσοκομείου και την τεχνική υπηρεσία που υπό τον κο Δημήτρη Ράμμο εργάζεται συνεχώς με εντατικούς ρυθμούς για την προετοιμασία του χώρου.

Κυρίως όμως να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που περίμενε στωικά την εγκατάσταση του αξονικού τομογράφου. Πλέον, ο ραψωδός γράφει τις τελευταίες σειρές στο έπος της «αξονιάδας», καθώς μετράμε αντίστροφα για την τοποθέτηση του"

Αυτά αναφέρει σε ανάρτηση της η διοικήτρια του Νοσοκομείου Νάουσας κα Ιωάννα Πέρβου