ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 16:54
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών του δήμου Νάουσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής και με σκοπό την αποφυγή της μεγάλης αναμονής στις τηλεφωνικές κλήσεις, από 1 Μαρτίου 2024, εισάγεται νέο σύστημα εξυπηρέτησης με ραντεβού.

 

Οι πολίτες μπορούν μέσω της ιστοσελίδας του Νοσοκομείου https://rantevou.gnnaousas.gr/#/OnlineAppointment/Main μπορούν να εισέλθουν στην ηλεκτρονική υπηρεσία e-ραντεβού. Με τους κωδικούς Taxis θα πρέπει να κάνουν εγγραφή ως «νέος χρήστης».

Πιο αναλυτικά θα χρειαστείτε:

  • τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet
  • τον ΑΜΚΑ σας
  • τον αριθμό βιβλιαρίου ή το ΑΦΜ σας

 

Στην κεντρική σελίδα της εφαρμογής, στο επάνω αριστερά σημείο υπάρχει μενού στο οποίο μπορείτε να βρείτε οδηγίες για τη χρήση στην επιλογή 'Βοήθεια' με σύμβολο το (?) .

https://rantevou.gnnaousas.gr/#/OnlineAppointment/Help

 

Στη συνέχεια με απλά βήματα επιλέγουν το ιατρείο που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν και κλείνουν αυτόματα το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού που επιθυμούν.

Οδηγίες για την διαδικασία κλεισίματος ραντεβού υπάρχουν στην κεντρική σελίδα της εφαρμογής.

https://rantevou.gnnaousas.gr/#/OnlineAppointment/Help

 

Σημείωση: Την ημέρα του ραντεβού αρκεί να προσέλθουν λίγα μόνο λεπτά νωρίτερα στο Γραφείο των Εξωτερικών Ιατρείων και να εξυπηρετηθούν άμεσα και με ασφάλεια.

 

Για Τεχνικά θέματα (Κλείδωμα/Απενεργοποίηση χρήστη, Αλλαγή κωδικού) μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα πληροφορικής του Νοσοκομείου μας.

 

Ο Αναπλ. Διοικητής

Γ.Ν.Ημαθίας – Υγ. Μον. Νάουσας

  Δρ. ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ