Η Rallis Travel εντυπωσίασε στην έκθεση τουρισμού στο Metropolitan Expo

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 13:07
Η Rallis Travel εντυπωσίασε στην έκθεση  τουρισμού στο Metropolitan Expo

ΣτηνΔιεθνής Έκθεση Τουρισμού που διεξήχθη στο MetropolitanExpo  στην Αθήνα 6-08/12, εντυπωσίασε με τη συμμετοχή του το γραφείο Γενικού Τουρισμού «RallisTravel”.

Την έκθεση εγκαινίασε ο υπ. Τουρισμού Χ. Θεοχάρης και παρέστησαν η Πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ  Δημήτρης Φραγκάκης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αρμόδιος για θέματα τουρισμού Θ. Κουτσογιαννόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής της Leader Expo-Leadertech, διοργανώτριας εταιρείας της έκθεσης, Χριστόφορος Παπαδιώτης και πολλοί εκπρόσωποι φορέων τουρισμού.

Τα μηνύματα που δόθηκαν στη συγκεκριμένη έκθεση για την ελληνική τουριστική αγορά, μόνο θετικό πρόσημο μπορούν να έχουν για τη χώρα μας.

Ευχαριστεί θερμά τη διοργανώτρια εταιρεία,  τα οινοποιεία Βορείου Ελλάδος,Vaeni, κτήμα Χρυσοχόου, κτήμα Φουντή, κτήμα ClaudiaPapagianniγια τη στήριξη και χορηγία των ιδιαίτερων κρασιών της περιοχής, καθώς και όλους όσους τίμησαν το γραφείο με τη παρουσία τους.

Toγραφείο RallisTravelεύχεται  η νέα σεζόν να είναι εποικοδομητική για τη χώρα μας και κυρίως  για  την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος  της  Βορείου  Ελλάδος και τις  περιοχή μας.

Το γραφείο εύχεται  καλές γιορτές  με μία νέα δημιουργική χρονιά για όλους.