'Η παράδοση και ο πολιτισμός με τη ματιά της σημερινής Βιοεπιστήμης'

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 08:46
'Η παράδοση και ο πολιτισμός  με τη ματιά της σημερινής Βιοεπιστήμης'

Εκδήλωση από 'Αράπιτσα΄και 'Αναστάσιος Μιχαήλ ο λόγιος'

Ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού 'Η Αράπιτσα' και η Πολιτιστική Εταιρεία Νάουσας «Αναστάσιος Μιχαήλ ο λόγιος», διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Η παράδοση και ο πολιτισμός με τη ματιά της σημερινής Βιοεπιστήμης», την Κυριακή 31 στις 11.30 πμ στην αίθουσα «Βέτλανς».

Ομιλητής θα είναι ο κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, Ομότιμος Καθηγητής Γενετικής της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. και πρ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διακεκριμένος επιστήμονας-ερευνητής, με σημαντικές επιστημονικές διακρίσεις, ενεργό συμμετοχή και πολύτιμη προσφορά σε εγχώριους και διεθνείς οργανισμούς, ο οποίος θα παρουσιάσει, με εύληπτο τρόπο, τη χρησιμότητα παραδοσιακών συνηθειών της καθημερινής ζωής (διατροφή, υγιεινή, θεραπείες κ.α.), όπως επιβεβαιώνεται πλέον από τη σύγχρονη επιστήμη.

Πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις της Βιοεπιστήμης τεκμηριώνουν αναπάντεχα, αλλά με αυστηρά αντικειμενικό τρόπο, την τεράστια αξία της Παράδοσης και του Πολιτισμού μας. Μπορούμε να βγούμε από τα αναπτυξιακά αδιέξοδα του καιρού μας, καθιστώντας τα πυλώνα ανάπτυξης της εθνικής μας οικονομίας;

Share |