Η μικτή χορωδία του 'Αριστοτέλη' στο 37ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 12:46
Η μικτή χορωδία του 'Αριστοτέλη' στο 37ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας

Με ένα ενδιαφέρον ρεπερτόριο, με εξαιρετικές εναρμονίσεις του μαέστρου Σταύρου Θεοχαρόπουλου που διηύθυνε, και με την συνοδεία της Ελένης Τενεκετζόγλου στο πιάνο,  η χορωδία μας εμφανίστηκε το περασμένο στο 37οΔιεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας που πραγματοποιήθηκε στο Μουζάκι Καρδίτσας. Πρόσφερε μουσικές στιγμές υψηλής αισθητικής που ενθουσίασαν το φιλόμουσο κοινό, τα μέλη και τους χορωδούς που παρακολούθησαν αλλά και την Επιτροπή του Φεστιβάλ που χειροκρότησαν θερμά την μεστή και άρτια καλλιτεχνική εμφάνιση της. Εκτός από τα ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια που ακούστηκαν, η χορωδία μας απέσπασε και πλήθος προσκλήσεων για συμμετοχή σε  συναντήσεις χορωδιών και Φεστιβάλ.

Την επόμενη ημέρα τα μέλη και οι συνοδοί της χορωδίας μας αφού περιηγήθηκαν στην πόλη της Καρδίτσας μετέβησαν για προσκύνημα στην Ι. Μονή Μεταμόρφωσης του Σωτήρος ή Μεγάλο Μετέωρο  στα Μετέωρα  και στην συνέχεια γευμάτισαν στην Καλαμπάκα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τους χορωδούς, την πιανίστα και τον μαέστρο Σταύρο Θεοχαρόπουλο για την άψογη παρουσία τους, τους διοργανωτές για την τιμητική πρόσκλησή τους, καθώς και τους συνοδούς που ταξίδεψαν και δημιούργησαν μια όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα.