Η κοπή βασιλόπιτας της Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσας

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 10:04
Η κοπή βασιλόπιτας της Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσας

Την βασιλόπιτα της έκοψε το απόγευμα της Πέμπτης  η Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσας, παρουσία του δημάρχου Νάουσας κ. Νίκου Κουτσογιάννη και του αρμόδιου αντιδημάρχου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Στέλιου Δάγγα.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Κουτσογιάννης τόνισε τα εξής: « Θέλω να σας ευχηθώ χρόνια πολλά, υγεία με πολλές αγωνιστικές επιτυχίες. Αξίζει ένα μεγάλο χειροκρότημα εκτός από τους προπονητές και στους γονείς αυτών των παιδιών, θέλω επίσης να συγχαρώ το νέο διοικητικό συμβούλιο και τον πρόεδρο για την εκλογή τους. Θα είμαστε δίπλα σας, στο πλευρό σας προκειμένου να βοηθήσουμε τον πλούτο αυτής της πόλης, τα παιδιά μας και να μπορέσουμε μέσα από τις δραστηριότητες αυτές να σηκώσουμε και να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο τον τόπο μας.

Ο δήμος θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες σας και θα πραγματοποιήσει μελέτη για την αναβάθμιση του κολυμβητηρίου μας η οποία θα επιλύσει τα προβλήματα που υπάρχουν αυτήν την στιγμή και θα το καταστήσει μακράν το καλύτερο στην Βόρεια Ελλάδα. Αυτό σύντομα θα είναι πραγματικότητα».