Η Κ.Α.Ν. στην κολυμβητική φιέστα του Μακεδονικού

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 18:07
Η Κ.Α.Ν. στην κολυμβητική φιέστα του Μακεδονικού

Την πρώτη τους εκδρομή για τη νέα αγωνιστική σεζόν, πραγματοποίησαν τη Κυριακή 9 Οκτωβρίου, το προαγωνιστικό τμήμα και τα τμήματα ακαδημιών της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ» στη Θεσσαλονίκη, στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Νεάπολης, παίρνοντας μέρος στη κολυμβητική φιέστα που διοργάνωσε ο  σύλλογος Μακεδονικός.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε πολλά και πρωτότυπα παιχνίδια εντός και εκτός νερού, χορό και επίδειξη ικανοτήτων για τους μικρούς κολυμβητές οι οποίοι διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι εκπλήξεις όμως δεν τελείωσαν εκεί αφού μετά το φαγητό η διασκέδαση συνεχίστηκε με επίδειξη ικανοτήτων στο Bowlingσε χώρο διασκέδασης της Βέροιας.

Την αποστολή των 56 αθλητών-τριων συνόδευσαν όλοι οι προπονητές του συλλόγου Λαζαρίδης Βασίλης, Αβεριάνοβα Αναστασία, Αλεξόπουλος Γιώργος, Τριανταφυλλίδου Ρίτσα και Εξηντάρας Γιώργος. Ο επικεφαλής προπονητής του συλλόγου, Λαζαρίδης Βασίλης, δήλωσε πως είναι πάρα πολύ σημαντικό να γνωρίζεις ένα- ένα όλα τα παιδιά της ομάδας και τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει για να κάνεις τον σωστό προγραμματισμό, μιας και τα παιδιά αυτά αποτελούν το μέλλον της πόλης στη κολύμβηση.