H Eυθυμούλα Μπαμπάτση για την ουρά και την ταλαιπωρία έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 13:26
H Eυθυμούλα Μπαμπάτση για την ουρά και  την ταλαιπωρία  έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ

Δημιεύθηκε στη 'Φωνή Ναούσης' 30/10/2021

Σήμερα βρέθηκα στο κατάστημα της ΔΕΗ της Νάουσας και όταν είδα πάνω στη βιτρίνα να γράφει “ΔΕΗ, Ακούει, καταλαβαίνει, εξυπηρετεί” είπα χαλάλι για την αύξηση που κάνει η ΔΕΗ στα τιμολόγια της αφού ακούει, καταλαβαίνει, εξυπηρετεί!

Τριάντα άτομα στην ουρά, άλλες μέρες πενήντα, η μια υπάλληλος μέσα να κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της ,αξολύπητη δηλαδή, εμείς οι πελάτες έξω στον ψόφο για δύο ώρες ο καθένας για να πληρώσει, άκουσον άκουσον το λογαριασμό του και ούτε ένα παγκάκι έξω από το κατάστημα!

Ήρθε επί τέλους η σειρά μου μετά απο δύο ωρες για αίτηση σύνδεσης ρεύματος! Ένα μάτσο χαρτιά κουβαλούσα πιστεύοντας ότι τα είχα όλα και κάνοντας το σταυρό μου αν είναι δυνατόν μην λείπει τίποτα! Λείπει η φωτοτυπία της ταυτότητας!

Ε καλά Απαντώ. Δεν έχετε φωτοτυπικό; Όχι είναι χαλασμένο. Μα και πέρυσι ήταν χαλασμενο. Και πρoπερσι.Τι να σας πω κυρία μου δεν δουλεύει. Θέλω οπωσδήποτε φωτοτυπία. Πέρυσι έτρεχα για τη φωτοτυπία στην πλατεια Καρατάσου από τη ΔΕΗ, καταλαβαίνετε την απόσταση!

Δεν πάω πουθενά. Δεν γίνεται η δουλειά σας κυρία μου. Λυπάμαι... Εν τω μεταξύ η ουρά έξω να μεγαλώνει για να πληρώσει ο πελάτης το λογαριασμό του, δηλ για δύο λεπτά δουλειά ο καθένας να καρτεράει δύο ώρες ή γιατί δεν μπορεί να το κάνει ηλεκτρονικά ή ακόμα για να γλιτώσει το επιπλεον της εξυπηρέτησης της Τράπεζας ή του ταχυδρομείου.

Εγώ ψάχνω για φωτοτυπικό στο μαχαλά εκεί γύρω από τη ΔΕΗ. ΤΙΠΟΤΑ. Με βλεπει μια κοπέλα να χτυπιέμαι που και αυτή χτυπιοταν γιατί της ήρθε ο λογιαριασμός 1300 ευρώ και μου λέει: “ Εδώ δίπλα στη δασική υπηρεσία δουλεύει μια φίλη μου θα της τηλεφωνήσω να μας ανοίξει να την παρακαλέσουμε να φωτοτυπήσει την ταυτότητά σας.

Έτσι αγαπημένοι μου συμπολίτες η ΔΕΗ ...ΑΚΟΥΓΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ.. Χρόνια δεν αγοράζει ενα φωτοτυπικό για τον κόσμο που πραγματικά του ρουφάει το αίμα.

Το μόνο που έχω να πω είναι ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ τίποτα άλλο......